Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Givenchy Hot Couture 100ml eau de parfum spray

Givenchy Hot Couture 100ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 135,50

Speciale prijs: € 73,95

  • In voorraad

  • U bespaart 45%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de parfum
Givenchy Hot Couture 100ml eau de parfum spray

Een ambachtelijk elixer van puur genot

Givenchy Hot Couture Eau de Parfum is een nieuwe geur voor vrouwen die in 2022 werd gelanceerd als een collector edition van de iconische geur die in 2000 werd uitgebracht.

"Givenchy's iconische geuren, waaronder Hot Couture, zijn opnieuw vormgegeven in een nieuwe verfijnde flacon die de stijl van het Maison belichaamt. Het roept de echte luxe op die voortkomt uit Hubert de Givenchy's talent voor Haute Couture en herinnert aan zijn smaak voor puurheid.

Givenchy creëert met deze intieme geur een ode aan levendige, sensuele en gepassioneerde vrouwelijkheid. Hot Couture Eau de Parfum is een sensueel elixer dat als een tweede huid gedragen kan worden en combineert verfijnde elegantie met gedurfde verleidelijkheid.

De geur opent met de sprankelende fruitige noten van een Frambozenakkoord, die in het hart van het parfum versmelten met Indiase Grandiflorum Jasmijn Absolu, en dit alles wordt in de basisnoten verrijkt door Vetiver Essence uit Haïti."

Givenchy Hot Couture Eau de Parfum Classificatie:
Een florale geur met een topnoot van Frambozenakkoord, gevolgd door een hartnoot van Indiase Grandiflorum Jasmijn Absolu en een houtachtige basisnoot van Vetiver uit Haïti.
Meer informatie