Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Davidoff Cool Water Intense Woman 50ml eau de parfum spray

Davidoff Cool Water Intense Woman 50ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 48,00

Speciale prijs: € 36,00

  • In voorraad

  • U bespaart 25%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de parfum
Davidoff Cool Water Intense Woman 50ml eau de parfum spray

In 2019 lanceerde Davidoff twee nieuwe geuren van de iconische Cool Water-lijn: Cool Water Intense for him and for her. Cool Water, het beroemde parfum met het intens verfrissende karakter, 30 jaar geleden gecreëerd door Pierre Bourdon, met het innovatieve geurmolecuul Dihydromyrcenol in combinatie met lavendel (en met meer dan 18 natuurlijke ingrediënten, waaronder geranium, roze peper en etherische oliën van sinaasappel), begon de nieuwe richting van frisse, aquatische fougère geuren.

Om de legendarische creatie te vieren en een nieuw hoofdstuk te openen, besloot Davidoff twee nieuwe eaux de parfum te lanceren: Cool Water Intense.

De uitdaging om de intensiteit van het Cool Water parfum te versterken zonder de frisheid te verliezen, werd aangegaan door parfumeurs Annick Menardo, Amandine Marie en Christophe Raynaud, zich volledig bewust van de cultstatus. De drie parfumeurs reageerden op deze taak door de frisse citrusopening van groene mandarijn te contrasteren met een weelderig en onverwacht fruitig hart. De groene mandarijn die in de compositie werd gebruikt, werd handmatig verzameld door de gemeenschap van Vale Do Caí in Brazilië, als onderdeel van een duurzaam partnerschap en geven het parfum een onweerstaanbaar tintje.

De vrouwelijke versie van de geur is ondertekend door Amandine Clerc-Marie en Christophe Raynaud. Groene mandarijnnoten mengen zich met exotische bloemen en noten van het tropische fruit Mangistan (mangosteen).
Meer informatie