Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Dolce & Gabbana Light Blue Forever 25ml eau de parfum spray

Dolce & Gabbana Light Blue Forever 25ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 62,00

Speciale prijs: € 39,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 36%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 25 ml
Parfumtype Eau de parfum
Dolce & Gabbana Light Blue Forever 25ml eau de parfum spray

Het nieuwe hoofdstuk van het iconische Light Blue-verhaal introduceert Light Blue Forever, dat een olfactorische ode biedt aan ware liefde in al zijn vormen en tinten, benadrukt door het fascinerende en unieke frame van Capri en zijn turquoise wateren. Het nieuwe limited edition geurduo vormt de perfecte match - twee complementaire composities die samen de geest van eeuwige liefde vastleggen. Light Blue Forever Pour Femme is een zonnige en sensuele vrouwelijke geur die herinneringen aan lange zomerdagen aan de Middellandse Zee oproept.

Light Blue Forever Pour Femme; een zonnige en sensuele creatie

Het parfum opent met de kenmerkende topnoten van Light Blue, een verslavend duo van frisse Granny Smith-appel en sprankelende Calabrische citroen, geëxtraheerd met behulp van de traditionele "sfumatrice"-techniek waardoor de citroen in zijn geheel tot uiting kan komen.
De geur bloeit met een nieuw zonnig floraal hart van oranjebloesem en weelderige witte bloemen, waardoor een vrolijk, zonovergoten boeket ontstaat.
Dit sensuele hart maakt plaats voor een kenmerkend spoor van Virginia ceder en kasjmierhout, omhuld door een verleidelijke streling van witte musk.
De flacons van Light Blue Forever zetten de onmiskenbare erfenis van de Light Blue-geuren voort en behouden de iconische silhouetten van de cultklassiekers, maar zijn opnieuw uitgevonden in nieuwe blauwtinten, ontleend aan de sprankelende tinten van de Middellandse Zee. De twee flacons vullen elkaar perfect aan, elk verfraaid met glanzende gouden accenten, die aan oogverblindende mediterrane zonnestralen glinsterend op de golven doen denken. De Florale Fruitige geur voor vrouwen werd in 2021 uitgebracht. De neus achter deze geur is Olivier Cresp.

Top : Citroen, Bloedsinaasappel en Groene appel;
Hart : Oranjebloesem en Witte bloemen;
Basis : Virginia ceder, Kasjmierhout Witte Musk
Meer informatie