Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Reminiscence Duo Roll-On Love Rose + White Tubereuse Eau De Parfum 2 x 10ml

55% korting

Reminiscence Duo Roll-On Love Rose + White Tubereuse Eau De Parfum 2 x 10ml

Aanbieding

Normale prijs: € 21,95

Normale prijs: € 12,95

Speciale prijs: € 9,95

  • In voorraad

  • U bespaart 55%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 2 x 10 ml
Parfumtype Eau de toilette, Miniaturen
Reminiscence Duo Roll-On Love Rose + White Tubereuse Eau De Parfum 2 x 10ml

- Als de tuberoos, een lieftallig bloemetje met smetteloos witte bloemblaadjes, zou spreken, zou ze mooie verhalen vertellen. In de collectie Histoire de Fleurs, een romantische, elegante collectie, met de signatuur van Reminiscence, verteld White Tubereuse Eau de Parfum een schitterend verhaal. De geheime signatuur van een magnetische aantrekkingskracht. Reminiscence White Tubereuse is een verleidelijke geur voor de moderne vrouw.

Reminiscence White Tubereuse; sensueel en verleidelijk

De compositie opent met de delicate geur van ylang ylang vergezeld van tuberoos en warm hout. De warme, kruidige geur van kaneel wordt vervolgens aan de compositie toegevoegd. Wikkel jezelf elke dag in de harmonieuze noten van Reminiscence White Tubereuse.

Geurfamilie: Floraal, Oriëntaals Kruidig
Geurnoten: Tuberoos, Ylang Ylang, Kaneel, Musk, Cederhout

- Love Rose, een spontane ontmoeting met een 'edele dame', de Centifolia Roos.

Love Rose, een uitzonderlijk boeket rond de Centifolia Roos, de meest kostbare van alle rozen, geteeld in Grasse, Frankrijk. Een frisse start van citrusvruchten, een verfijnd hart van versmeltende roos, iris en jasmijn-absolues, over een verleidelijke musk-basis.
In de collectie Histoire de Fleurs, een romantische, elegante collectie, met de signatuur van Reminiscence, verteld Love Rose Eau de Parfum een uniek verhaal. Voor deze collectie is de dop van de flacon versierd met juwelen in fetish Reminiscence-kleuren en -materialen, zilver, turkoois en kristallen.

Reminiscence Love Rose; fris, romantisch, poederachtig en sensueel

Deze belofte belichaamt het nieuwe olfactorische verhaal van Reminiscence. Nino Amaddeo, de oprichter van het merk, is een man die niets aan het toeval overlaat. Hij is een man van samenkomsten, van ontmoetingen rijk aan emotie. Een spontane rendez-vous met een 'edele dame' - de Centifolia Roos. Een parfum dat zijn beloften nakomt. Je ruikt de roos, de muskusachtige basis, alles in een zacht-zoet en licht poederachtig mengsel. Het Florale Chypre parfum voor vrouwen werd in 2014 uitgebracht.

Top : Roos, Citroennoten
Hart : Centifolia Roos, Jasmijn, Iris
Basis : Musk
Meer informatie