Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Dolce & Gabbana The One For Men Gold Intense 100ml eau de parfum spray

Dolce & Gabbana The One For Men Gold Intense 100ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 126,20

Speciale prijs: € 86,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 31%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de parfum
Dolce & Gabbana The One For Men Gold Intense 100ml eau de parfum spray

Houtachtig-kruidige geur voor de zelfverzekerde gentleman

Met The One for Men Gold viert Dolce&Gabbana de natuurlijke en onweerstaanbare aantrekkingskracht van de man: een geur voor de echte gentleman wiens zelfvertrouwen gebaseerd is op zijn aangeboren elegantie en unieke stijl.
Een kruidige hint van rode gember, gecombineerd met een levendig duo van rijpe Italiaanse bergamot en sprankelende bloedsinaasappel, opent de compositie.
Uit de pulserende energie en de frisheid van deze citrusnoten ontwikkelt zich een krachtig mannelijk hart van aromatische salie, gedragen door de kristalheldere essence van rozengeranium en de speciale kruidigheid van kardemomessence.
Patchouli, geaard door de rookaroma's van Haïtiaanse vetiver en gevangen in noten van hout en amber, geeft de compositie een fascinerend mysterieuze basis.
Dolce&Gabbana blijft voor de flacon trouw aan de vorm van zijn iconische The One-geuren en hult The One for Men Gold in weelderig, luxueus goud. Een flacon die ieders aandacht trekt met zijn glans en een houtachtig-kruidige geur die de kracht van zijn drager weerspiegelt. The One for Men Gold Eau de Parfum Intense werd in 2021 uitgebracht en is gecreëerd door Rodrigo Flores-Roux, Michel Girard en Olivier Pescheux.

Top : Bloedsinaasappel, Gember en Siciliaanse Bergamot;
Hart : Salie, Kardemom en Geranium;
Basis : Amberhout, Haïtiaanse Vetiver en Patchouli.
Meer informatie