Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Veel afhaallocaties zijn gesloten (primera, bruna etc) kies voor aflevering aan huis, of voor een afhaalpunt in een supermarkt. 

Armand Basi Night Blue 100ml eau de toilette spray

Armand Basi Night Blue 100ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 64,00

Speciale prijs: € 32,95

  • In voorraad

  • U bespaart 49%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de toilette
Armand Basi Night Blue 100ml eau de toilette spray

"Het concept van Armand Basi Night Blue is gebaseerd op de blauwe kleur van de lucht in het magische uur voor zonsopgang. Dit is een mysterieus moment, rustig en kalm, het moment van wachten op de komst van een nieuwe dag, de dag van beloften die moeten worden vervuld. De geur doet denken aan rustige nachten aan zee op het "blauwe uur", wanneer de eerste lichten van de dageraad zichtbaar zijn aan de horizon. De dag komt eraan en alles is mogelijk.

Night Blue distantieert zich van de nacht, zijn duisternis en zwartheid. Het opent naar het licht, de wereld die blauw ontwaakt. Dit is de kleur blauw wanneer de wind nauwelijks waait, wanneer de golven zachtjes zwaaien en hun zachte sporen achterlaten op het zand. Het moment waarop de tijd langzaam stroomt en de nacht snel een herinnering wordt.

Als contrast: stedelijkheid. De schilderachtige architectuur van de verlichte horizon, waarvan de weerspiegeling in evenwicht is op een vast oppervlak van het water. Wolkenkrabbers die als vissen over de zee flikkeren, straten die in de verte schitteren, lichtflitsen die verdwijnen tegen de achtergrond van een steeds helderder wordende horizon. Een geweldige stad die boven de blauwe diepte zweeft. De man die voor zijn creatie staat: een grote moderne stad die wacht op een nieuwe dag." Night Blue van Armand Basi is een oosterse geur voor mannen en werd in 2018 uitgebracht. De neus achter deze geur is Veronique Nyberg.

Top : Citroen, Artemisia en Kardemom
Hart : Geranium, Labdanum en Viooltjesblad
Basis : Amber, Labdanum, Sandelhout en Vetiver
Meer informatie