Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

YSL Yves Saint Laurent Black Opium Nuit Blanche 90ml eau de parfum spray

YSL Yves Saint Laurent  Black Opium Nuit Blanche 90ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 159,00

Speciale prijs: € 139,95

  • In voorraad

  • U bespaart 12%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 90 ml
Parfumtype Eau de parfum
YSL Yves Saint Laurent Black Opium Nuit Blanche 90ml eau de parfum spray

In september 2014 lanceerde Yves Saint Laurent Black Opium, het nieuwe parfum aangekondigd als de rock'n'roll interpretatie van het klassieke, de donkere, mysterieuze kant van het YSL merk vierend. Eind augustus 2015 werd ook Black Opium Eau de Toilette gepresenteerd. In het begin van 2016 verscheen haar derde editie, Black Opium Nuit Blanche genaamd.
Nuit Blanche is een jaarlijks kunstfestival in Parijs, dat de hele nacht duurt. Black Opium Nuit Blanche is geïnspireerd door het nachtleven van de stad die nooit slaapt, en belooft de mysterieuze en onvoorspelbare ervaring van een elektrische nacht, waarin alles mogelijk is.
Tussen impulsieve sensualiteit en grenzeloze vrouwelijkheid combineert het parfum de energie van koffie met de sprankelende uitstraling van oranjebloesem, belicht door witte musk. Er zijn noten van zijdezachte rijst, Bourbon peper, oranjebloesem absolue, Black Opium koffie, vanille absolue, sandelhout en witte musk. Black Opium Nuit Blanche is een oosters kruidig parfum voor vrouwen.

Top : Rijst, Bourbon Peper
Hart : Oranjebloesem, Koffie
Basis : Vanille, Sandelhout, Witte Musk
Meer informatie