Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Marc Jacobs Perfect Set 50ml eau de parfum spray + 75ml Bodylotion

Marc Jacobs Perfect Set 50ml eau de parfum spray + 75ml Bodylotion

Normale prijs: € 99,95

Speciale prijs: € 71,95

  • In voorraad

  • U bespaart 28%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml + 75 ml
Parfumtype Eau de parfum, Bodylotion, Geschenksets
Marc Jacobs Perfect Set 50ml eau de parfum spray + 75ml Bodylotion

Marc Jacobs heeft een nieuwe geur uitgebracht, Perfect, die optimisme, zelfacceptatie en originaliteit viert. Perfect Marc Jacobs werd geïnspireerd door de mantra van de modeontwerper uit New York: "Ik ben perfect zoals ik ben", belichaamd door een tatoeage van het woord perfect op zijn pols. De nieuwe geur gaat over het omarmen en uiten van iemands ware zelf. Het is een kleurrijk verhaal van contrasten, trouw aan de stijl van Marc Jacobs.

Marc Jacobs Perfect viert optimisme, zelfacceptatie en originaliteit

Het sap heeft een geruststellende florale geur met een verslavende kwaliteit. Perfect, gecreëerd door parfumeur Domitille Michalon-Bertier van IFF, opent met noten van rabarber en heldere narcis die een rustgevend hart van amandelmelk onthullen. In de basis verlenen cederhout en cashmeran een zachte dry-down voor een cocooning finish. Perfect is niets wat je zou verwachten en alles wat het moet zijn.
De verzwaarde glazen flaconfles is gevuld met een blush roze sap en afgesloten met een met kristallen geslepen dop, bekroond met een eclectische en veelkleurige collectie van niet bij elkaar passende bedels. Elke bedel werd door Jacobs zelf geselecteerd en injecteert een vleugje van zijn ‘oneerbiedige stijl’ in het ontwerp.

Top : rabarber, gele narcis
Hart : amandelmelk
Basis : cashmeran en ceder
Meer informatie