P. Frapin & Cie 1697 100ml eau de parfum spray

P. Frapin & Cie 1697 100ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 155,00

Speciale prijs: 119.95 EUR € 119,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 23%
Merk:
P. Frapin & Cie
Inhoud: 100 ml
Parfumtype: Eau de parfum
P. Frapin & Cie 1697 100ml eau de parfum spray

Maison Frapin presenteerde in 2011 een nieuw uni-sex parfum met de unieke dromerige atmosfeer van proeverijen van de award-winning Frapin cognacs. De uitdagende opdracht om de geur die de sfeer van de proeverijen presenteert te creëren werd aanvaard door de beroemde Franse parfumeur Bertrand Duchaufour.
Frapin 1697 eau de parfum is luxueus en verfijnd, modern, maar waardevoller dan de reeds gepresenteerde parfums van hun collectie.
Topnoten bieden het bedwelmende Boheemse spel van noten die harsen, kruiden en rum accentueren. Rum absolue uit Jamaica is gecombineerd met donkere rum, labdanum en roze peper, aangeraakt door davana akkoorden.
Het hart belicht florale noten versierd met kruiden. Sambac jasmijn, meidoorn en ylang ylang gecombineerd met een mix van fijne specerijen - kruidnagel en Ceylon kaneel. Het aroma van gedroogde vruchten, omarmd met een sluier van roos essences ontvlamt de verbeelding.
De basisnoten zijn warm, comfortabel en zeer casual. Amber, tonka, vanille, ceder, labdanum, patchouli en witte musk creëren een perfecte drydown en geven een warm en meer sensueel geluid aan de hele compositie.
Frapin 1697, het nieuwe parfum voor vrouwen en mannen kwam in 2011 op de markt. De naam van deze geur voor mannen en vrouwen (1697) is verbonden met een zeer belangrijk jaar voor Frapin. De familie Frapin kreeg dat jaar het familiewapen van Lodewijk de Vijftiende.

Top : Franse labdanum, Roze peper, Rum, Alsem
Hart : Jasmijn, Ylang-Ylang, Kruidnagel, Kaneel, Meidoorn, Roos, Gedroogde vruchten
Basis : Musk, Patchouli, Virginia Ceder, Amber, Tonka
Meer informatie