Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Paco Rabanne Invictus Onyx Collectors Edition 100ml eau de toilette spray

Paco Rabanne Invictus Onyx Collectors Edition 100ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 96,59

Speciale prijs: € 59,95

  • In voorraad

  • U bespaart 38%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de toilette
Paco Rabanne Invictus Onyx Collectors Edition 100ml eau de toilette spray

De woestijn, een zwoele warmte, een onoverwinnelijke held. Achter de legende zit een geheim: zwarte Onyx. Een waardevolle steen gevormd door de tijd, een bron van onuitputbare kracht. Invictus Onyx het verfrissende parfum van Paco Rabanne. Een zwarte steen gefuseerd met sterk metaal, een onderdompeling van marmer en silver die een diepe impressie achterlaat. Een flacon uit een andere dimensie die tot de overwinning zal leiden.
Het parfum van de overwinning, de essentie van helden. Een geur met een gedurfde mengeling van frisheid en warmte. Een fris herenparfum van mariene akkoorden en grapefruit flirt met de warme adem van guaïac-hout en ambergrijs. Invictus Onyx Eau de Toilette is een zwoele verslaving, een krachtige stimulatie voor zij die gaan voor de winst.
Invictus Onyx Eau de Toilette Collector van Paco Rabanne is een geurervaring waarbij twee krachten tegenover elkaar staan: stekende frisheid: mariene akkoord, grapefruitschors en laurier & een warme dierlijke adem: hout, amber grijs akkoord en labdanum hars.
De impact en kracht van Onyx, een diep zwarte flacon met zwart metalen dop. Een marmeren-zilver effect met magnetische diepte.
Meer informatie