Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Paco Rabanne Olympéa Onyx Collector’s Edition eau de parfum spray

Paco Rabanne Olympéa Onyx Collector’s Edition eau de parfum spray

Normale prijs: € 112,35

Speciale prijs: € 69,95

  • In voorraad

  • U bespaart 38%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 80 ml
Parfumtype Eau de parfum
Paco Rabanne Olympéa Onyx Collector’s Edition eau de parfum spray

De oneindigheid van de woestijn... en verder.
Een zonnegodin, achter de legende zit een geheim. Zwarte Onyx, gepolijst door het mysterie van de tijd, een natuurlijke steen.
Een belofte van energie en kracht, goddelijk. Het parfum Olympéa Onyx Eau de Parfum, een zwarte steen gefuseerd met metaal, een alchemie van materie. Uitbarstingen van marmer en koper, de afdruk van tijd een fles uit een andere dimensie. Het pad naar perfectie.
Olympéa Onyx Eau de Parfum Collector van Paco Rabanne is een oriëntaals frisse geur gebouwd rond een “gezouten vanille” akkoord met dubbele intensiteit. Verheven bloemige frisheid: groene mandarijn, waterjasmijn en gemberbloesem.Sublieme langhoudende geur, gezouten vanille, akkoord van ambergrijs en kasjmier hout.
De stralende kracht van Onyx in een Eau de Parfum, hemelse energie. Zwarte highlights op de flacon. Mineraal, kostbaar, gepolijste marmer en koperen effecten in de dop. Met de vleugels van de overwinning en roze tinten op de glazen flacon. Vrouwelijkheid met een nieuwe glans tussen diepte en licht.
Meer informatie