Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Acqua di Parma Blu Mediterraneo

Warme zonnestralen op je gezicht en een heerlijk zachte zeebries door je haren, dat is waar het Acqua di Parma Blu Mediterraneo aan doet denken. Deze populaire parfum-lijn biedt een serie frisse geuren voor mannen en vrouwen. De beleving begint al bij de intens blauwe kleur van het flesje dat je doet denken aan relaxte zomers aan de Middellandse Zee. Na opening zullen frisse fruitige en bloemige geuren je tegemoet komen.

Meer informatie
Blu Mediterraneo

24 artikel(en)

Acqua di Parma Blu Mediterraneo eau de toilette

Je hebt bij ParfumCenter de keuze uit diverse varianten als je het Acqua di Parma Blu Mediterraneo eau de toilette wil bestellen. De serie bestaat uit zeven heldere geuren zoals Arancia di Capri en Ginepro di Sardegna. Je kan het Acqua di Parma Blu Mediterraneo eau de toilette combineren met een douchegel en bodylotion uit dezelfde serie. Een verzorgingspakket van Acqua di Parma dames producten is niet alleen geweldig om te krijgen, maar ook zeer geschikt om cadeau te geven aan vrienden en familie. Zij zullen net als jou onder de indruk zijn van de rijke geuren van onder andere musk, vijgen en jasmijn!

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Fico di Amalfi

Laat je meevoeren naar de Zuid-Europese kust door het Acqua di Parma Blu Mediterraneo Fico di Amalfi parfum. De fruitige topnoten van dit parfum voor dames zoals grapefruit, bergamot en citroen zorgen voor een frisse start van deze heerlijke geur. Het hart bevat aroma’s van vijgen, roze peper en jasmijn. De geur sluit af met een rustige basis van musk, ceder en vijgennectar. Het spektakel van frisse en zoete geuren maakt op jou en anderen een onuitwisbare indruk! Met het Acqua di Parma Blu Mediterraneo Fico di Amalfi parfum haal je absoluut een topgeur in huis!

Acqua di Parma Blu Mediterraneo kopen

Heb je jouw keuze gemaakt en wil je graag een parfum uit de lijn Acqua di Parma Blu Mediterraneo kopen? Dan ben je bij ParfumCenter aan het juiste adres! Wij hebben een scherp geprijsd assortiment producten van dit Italiaanse topmerk. Ook het immens populaire Aqua di Parma Colonia parfum bestel je eenvoudig bij ons. Je krijgt altijd de originele geur in de bijbehorende verpakking geleverd als je besluit het parfum van Acqua di Parma Blu Mediterraneo te kopen bij ParfumCenter.