Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Acqua di Parma Colonia

In 1916 bracht het Italiaanse merk Acqua di Parma het Colonia parfum voor het eerst op de markt. De oorspronkelijke samenstelling bleef al die tijd ongewijzigd en is nog altijd immens populair. Het Acqua di Parma Colonia parfum wordt, net zoals in 1916, met de hand gedistilleerd. Hierdoor bestaat het parfum uit intense geuren waar je de hele dag van zult genieten.

Meer informatie
Colonia

Acqua di Parma Colonia 100 ml

Je vindt bij ParfumCenter een ruim assortiment geuren in stijlvolle flesjes van verschillende groottes. Zo bestel je bij ons voordelig het parfum van Acqua di Parma Colonia in 100 ml en 180 ml. Door de uitgebreide keuzemogelijkheden vind je bij ons altijd een parfum voor dames dat volledig aan je wensen voldoet. Het parfum van Acqua di Parma Colonia in 100 ml en 180 ml is uitstekend te combineren met de frisse deodorant uit dezelfde serie. Wil je iemand verrassen met een origineel cadeau? Dan is de complete set van Acqua di Parma Colonia producten zeer geschikt!

Acqua di Parma Colonia eau de cologne

De tijdloze geur van de Acqua di Parma Colonia eau de cologne zal iedere vrouw verbazen. De opening van fruitige geuren zoals bergamot, citroen en sinaasappel zorgt voor een frisse start. Het hart omringt je met zachte geuren van onder andere lavendel en Bulgaarse roos. De basis van de Acqua di Parma Colonia eau de cologne is kruidig en houtachtig en bestaat uit sandelhout, vetiver, cederhout en Patchouli. De combinatie van frisse en zoete geuren maakt dit parfum een echte klassieker.

Acqua di Parma Colonia bestellen

Als je op zoek bent naar scherp geprijsde parfums, ben je bij ParfumCenter aan het juiste adres. Je kan bij ons eenvoudig Acqua di Parma Colonia bestellen. Ook andere geuren van dit vooraanstaande merk zoals Acqua di Parma Iris Nobile, een ode aan de iris, vind je in ons ruime assortiment. Deze kun je, net zoals het parfum van Acqua di Parma Colonia voordelig bestellen via onze webshop. Wij leveren alleen originele parfums. Bestel vandaag nog en profiteer van een snelle levering!