Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Bvlgari Omnia

Laat je meevoeren naar de meest exotische geurenparadijzen die deze wereld rijk is. Bvlgari Omnia roept een sfeer op van verre en geheimzinnige landen. Elk afzonderlijk geurtje uit deze geurlijn heeft zijn eigen bijzondere thema. De mystiek van India herken je bijvoorbeeld moeiteloos in Bvlgari Omnia Indian Garnet. Aroma’s van amber en hout leggen de kruidige basis, waarop een hart van Indiase tuberoos en osmanthus rust. De verfrissing van sinaasappel en mandarijn maakt het florale hart compleet, zodat het geheel een sensueel, vrouwelijk karakter krijgt. Het merk Bvlgari staat bekend om zijn juwelen en exclusief luxe producten. Met Bvlgari Omnia wordt de exclusieve juwelenpracht aangevuld met een exotisch geurenparadijs.

Meer informatie
Omnia

1 artikel(en)

Bvlgari Omnia Coral

De romantiek van zonovergoten stranden vindt haar ultieme uitdrukking in Bvlgari Omnia Coral. Op een cederhouten en muskusachtige basis ontvouwt zich een fris geurenpalet van waterlelie en granaatappel dat zich verder ontwikkelt met de citrusachtige frisheid van bergamot en goji bes. Het resultaat is een parfum dat vreugde schenkt, maar toch in al zijn facetten zeer vrouwelijk is. Bij ParfumCenter kun je Bvlgari Omnia Coral voordelig bestellen in originele flacon van 40 of 65 ml.

Bvlgari Omnia Crystalline

De schittering van diamant en kristal is de inspiratiebron voor Bvlgari Omnia Crystalline. Dit in essentie aquatische parfum is verrijkt met de bloemenpracht van lotus en het lichtzoetige aroma van eikenmos. Je ruikt als het ware de frisheid van zonnestralen die weerkaatsen op het wateroppervlak en eindigen in een veelkleurige geurenwaaier. Bvlgari Omnia Crystalline is aangenaam verfrissend, sensueel, maar bovenal vrouwelijk.

Bvlgari Omnia Amethyste

Sieraden waarin  amethist is verwerkt spreken tot ieders verbeelding. Bvlgari Omnia Amethyste heeft deze bijzondere edelsteen in een unieke geurcreatie vereeuwigt. Je ruikt de verfrissing van ochtenddauw die een zachte groene bladerengeur verspreidt. De basis van heliotroop en houtachtige noten geeft Bvlgari Omnia Amethyste een krachtig vrouwelijk karakter. Het hart van iris en Bulgaarse roos getuigt van zijdezachte tederheid en verleent het parfum diepgang. De topnoot met onder andere grapefruit introduceert een aangename frisheid. Behalve onze exotische Omnia collectie vind je bij ParfumCenter ook andere aansprekende geuren, zoals Bvlgari Rose essentielle of Jasmin Noir. Bekijk het ruime aanbod van ParfumCenter en laat je verrassen door een unieke geursensatie en een snelle levering! 

Bekijk ons ruime assortiment aan parfum voor dames en heren. Op zoek naar een koopje? Bekijk onze parfum aanbieding. Je vindt bij ParfumCenter topmerken voor topprijzen!