Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Eden parfum

De mélange van Oriëntaalse aroma’s, citrusgeuren en een aquatische toets van waterlelie maken Eden parfum eigenzinnig en weelderig. Deze unieke geur is licht bedwelmend maar daarnaast ook aangenaam fris en sprankelend. Om deze reden kan Eden parfum in alle seizoen en op elk moment van de dag gedragen worden. Bij ParfumCenter bestel je deze geurcreatie van Cacharel zeer voordelig!

Meer informatie
Eden

2 artikel(en)

Eden Cacharel

De sfeer van paradijselijke onschuld en innerlijke harmonie geven Eden van Cacharel een dromerig karakter. Met topnoten van mandarijn, perzik, bergamot en citroen heeft het eau de parfum een opgewekt karakter. Sandelhout tonkaboon en cederhout zorgen voor een vleugje opgewekte sensualiteit zonder opsmuk. Voor de vrouw die onbekommerd van het leven geniet is Eden Cacharel een lieflijke tuin van kleine geneugten.

Eden Cacharel 50 ml

Als je op zoek bent naar extra prijsvoordeel, kun je Eden Cacharel in 50 ml flacon in originele verpakking bestellen. ParfumCenter heeft een groot en exclusief aanbod Cacharel dames met de meest verrassende geurcreaties. Zo ontdek je naast Eden Cacharel in 50 ml verpakking echte klassiekers zoals Amor Amor en Anais Anais. Wij zorgen voor een snelle verzegeld verzending

Bekijk ons ruime assortiment aan parfum voor dames en heren. Op zoek naar een koopje? Bekijk onze parfum aanbieding. Je vindt bij ParfumCenter topmerken voor topprijzen!