Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Noa Cacharel

Het in 1998 door Olivier Cresp gecreëerde Noa Cacharel is een ode aan de vrouwelijke zachtheid. Deze subtiele geur heeft een hart van ylang-ylang en roos op een transparante basis van wierook, vanille, koffie en een verfrissend vleugje koriander. Topnoten van perzik, fresia en wierook zweven als een fluweelzachte deken aan jouw neus voorbij. Vanaf het prille begin is Noa Cacharel een waar succes. U bestelt deze unieke geurcreatie voordelig online bij ParfumCenter.

Meer informatie
Noa

Noa Cacharel parfum

In de design flacon van het Noa Cacharel parfum zweeft achteloos en haast lichtzinnig een witte doorzichtige parel. In combinatie met het transparant witte matglas zorgt dit voor een betoverend effect. Het Noa Cacharel parfum voert je mee naar een fluwelen droomwereld waarin alles helder en zacht is, zonder scherpe kantjes. Deze eau de toilette is vrouwelijk, mysterieus en tegelijk krachtig.

Noa Cacharel 100 ml

Bij ParfumCenter bestel je voordelig Noa Cacharel in 100 ml verpakking. Met de verstuiver kun je de eau de toilette gelijkmatig aanbrengen. Het bijzondere design van de flacon is een aanwinst voor de badkamer en creëert rust, harmonie en eenheid. Wil je dit zachte geurtje uitproberen of cadeau doen? Dan bestel je in onze winkel Noa Cacharel behalve in 100 ml ook gemakkelijk in een verpakking van 30 of 50 ml!

Noa Cacharel aanbieding

In het ruime assortiment Cacharel dames van ParfumCenter vind je moeiteloos een scherpe Noa Cacharel aanbieding. In onze online parfumerie kun je naast deze zacht vrouwelijk eau de toilette een deodorant of bodylotion meebestellen. Hiermee maak je de geursensatie van een Noa Cacharel aanbieding tot in elke finesse compleet. Wij zorgen voor een snelle en verzekerde verzending van jouw online bestelling!

Bekijk ons ruime assortiment aan parfum voor dames en heren. Op zoek naar een koopje? Bekijk onze parfum aanbieding. Je vindt bij ParfumCenter topmerken voor topprijzen!