Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Calvin Klein Eternity

Het klassieke Calvin Klein Eternity is tijdloos, romantisch en luxueus. Deze geur is geïnspireerd op het ideaal van eeuwige liefde en is hiermee een romantische en bloemige geur geworden.

Meer informatie
Eternity

Calvin Klein Eternity Moment

Calvin Klein Eternity Moment is de moderne versie van het klassieke Calvin Klein Eternity. Deze geur is bedoeld voor de jonge en moderne vrouw. Het is een uitnodigde en tijdloze geur, die perfect past bij een romantische gelegenheid. De geur is geïnspireerd op een romantische ontmoeting tussen twee geliefden, waarin één moment de rest van hun leven kan veranderen. De geur van dit parfum wordt versterkt door rijp fruit en sensuele musk.

Calvin Klein Eternity Summer

Calvin Klein heeft speciaal voor de zomer de limited edition Calvin Klein Eternity Summer ontwikkeld. Deze geur doet denken aan een rustige en ontspannen dag aan het strand. Dit parfum heeft een sprankelende geur, met een zonnig hart en is een tikkeltje sensueel. Calvin Klein Eternity Summer heeft ook een bijpassende geur voor mannen, Calvin Klein Eternity Summer Men.

Calvin Klein Eternity 100ml

Ben je op zoek naar de Calvin Klein Eternity 100 ml? Dan ben je bij ParfumCenter aan het juiste adres. Wij hebben altijd wel een leuke aanbieding met de Calvin Klein Eternity 100 ml en daardoor betaal je bij ons nooit teveel. Ook hebben wij altijd leuke aanbiedingen met de andere Calvin Klein parfums. Bekijk je ook eens de andere dames- en herengeuren van Calvin Klein, zoals het provocerende Downtown of het frisse Contradiction. Bij ParfumCenter bestel je altijd originele parfum in de originele verpakking.

Bekijk ons ruime assortiment aan parfum voor dames en heren. Op zoek naar een koopje? Bekijk onze parfum aanbieding. Je vindt bij ParfumCenter topmerken voor topprijzen!