Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Calvin Klein Reveal

Zomerse zonsondergangen, zongebruinde huid, romantiek bij zee, dat is het gevoel dat Calvin Klein Reveal op wil roepen. Deze nieuwe geur van Calvin Klein is bijzonder vanwege zijn zilte akkoorden en gebruik van pepers in de topnoten.

Meer informatie
Reveal

2 artikel(en)

Andere bestanddelen zijn onder andere iris, amber, sandelhout en cashmeran. Calvin Klein Reveal is een eau de parfum dat in het najaar van 2014 is ontwikkeld door twee parfumeurs, namelijk Jean-Marc Chaillan en Bruno Jovanovic.

Calvin Klein Reveal woman

Calvin Klein Reveal woman kan geplaatst worden in een grotere collectie meer romantisch getinte parfums. Naast Reveal maken ook parfums Calvin Klein Obsession en Calvin Klein Euphoria een gevoel van passie en hartstocht los. In tegenstelling tot deze beideparfums heeft ParfumCenter geen mannelijke van Calvin Klein Reveal woman in het assortiment. Dat neemt niet weg dat het altijd een leuk idee is om uw mannelijke partner te verrassen met een Calvin Klein parfum met een passioneel tintje!

Calvin Klein Reveal parfum

Naast een Calvin Klein Reveal parfum vindt u in onze webshop ook talloze verzorgingsproducten van dit aroma. Probeer eens de heerlijke bodylotion van Calvin Klein Reveal. Heerlijk voor na een dag op het strand of na een douchebeurt. De showergel in ons assortiment is eveneens ideaal voor in de badkamer. Het is ook mogelijk om het Calvin Klein Reveal parfum en de bodylotion in een set te bestellen. Deze sets zijn natuurlijk ook leuk om cadeau te doen!

Calvin Klein Reveal 100ml

De eau de parfums van Calvin Klein Reveal worden bewaard in een fraaie driehoekige flacon met een driehoekige dop. De Calvin Klein Reveal 100ml flacon is de grootste in ons assortiment. Met deze eau de parfum spray kunt u een lange tijd vooruit. Natuurlijk hebben we ook kleinere verpakkingen als u graag varieert in uw parfumgebruik. Voor al onze Calvin Klein Reveal parfums geldt dat ze verzekerd worden verzonden en persoonlijk afgeleverd. Zo weet u zeker dat uw parfum goed aankomt zodat u er nog lang van kunt genieten.

Bekijk ons ruime assortiment aan parfum voor dames en heren. Op zoek naar een koopje? Bekijk onze parfum aanbieding. Je vindt bij ParfumCenter topmerken voor topprijzen!