Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Cartier Baiser Volé

Als geen ander eau de parfum maakt Cartier Baiser Volé zijn naam volledig waar. De kwalificatie ‘gestolen kus’ is volkomen terecht, zoals je bij ParfumCenter snel zult ontdekken. De diverse geuren uit deze serie zijn ultra vrouwelijk en naast elegant en oriëntaals ook een tikkeltje sensueel. Cartier Baiser Volé heeft een aangenaam zoet aroma van lelie dat wordt versterkt door lichte noten van vanille. In onze winkel bestel je deze unieke geurcreatie voordelig online in de originele design verpakking!

Meer informatie
Baiser Volé

Cartier Baiser Volé eau de parfum

Voor dames die leven voor passie en avontuur is Cartier Baiser Volé eau de parfum een gouden greep. Deze geur is geïnspireerd op zijn oriëntaalse voorganger Baiser du Dragon en is hiervan een verfijnde opvolger. De nadruk ligt op het sensuele spel van aanraking, verlangen en mysterie. De geuren van de leliebloem voegen een vleugje teerheid en dromerigheid toe aan het Cartier Baiser Volé eau de parfum. Dit zie je ook terug in de subtiel gestileerde flacon.

Cartier Baiser Volé 100 ml

Als je op zoek bent naar extra voordeel, kun je gemakkelijk Cartier Baiser Volé in 100 ml flacon bestellen. Daarmee is deze unieke geurcreatie zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Wil je graag meerdere Cartier dames parfums afwisselen? Dan kun je ook kiezen voor een kleinere flacon bijvoorbeeld en een andere unieke serie zoals Eau de Cartier voordelig meebestellen. ParfumCenter hanteert niet alleen scherpe prijzen, maar zorgt ook voor een verzekerde verzending van jouw bestelling. Bestel uw Cartier Baiser Volé in 100 ml flacon eenvoudig online!

Cartier Baiser Vole Lys Rose

Houd je van de delicate geur van rozenblaadjes? Dan is de kans groot dat Cartier Baiser Volé Lys Rose jouw verwachtingen overtreft. De subtiele hinten van framboos zorgen voor een aangename frisheid. Cartier Baiser Lys Rose is een heerlijk vrouwelijke, florale geur die passie en sensualiteit uitstraalt. Bij ParfumCenter bestel je deze unieke geurcreatie voordelig online. Dankzij ons ruime assortiment met verrassende parfums vind je voor elk jaargetijde en elke moment van de dag wel een geschikt geurtje.

Bekijk ons ruime assortiment aan parfum voor dames en heren. Op zoek naar een koopje? Bekijk onze parfum aanbieding. Je vindt bij ParfumCenter topmerken voor topprijzen!