Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Clinique Aromatics Elixir

Bent u op zoek naar een eigenzinnige, tijdloze geur? Dan zit u goed met Clinique Aromatics Elixir. Dit parfum werd gelanceerd in 1971 en is de allereerste geur van het wereldberoemde merk Clinique. Het intrigerende parfum raakt de geest en zintuigen op een aangename manier. De heerlijke noten van roos, jasmijn, ylang ylang en vetiver laten de hele dag en avond een subtiele, stijlvolle geur achter. U bestelt uw Clinique Aromatics Elixir voordelig online bij ParfumCenter.

Meer informatie
Aromatics Elixir

Clinique Aromatics Elixir parfum

Het heerlijke, sensuele Clinique Aromatics Elixir parfum vormt samen met de Happy-lijn ons uitgebreide aanbod Clinique dames parfums. Binnen beide collecties vindt u niet alleen diverse geuren, maar ook andere producten zoals body cream, shower gel, deodorant en bodylotion. Wilt u niet alleen uzelf verwennen met een Clinique Aromatics Elixir parfum, maar ook uw partner of een goede vriend verrassen? Bekijk dan ook eens de ons aanbod Clinique heren parfums en bestel al uw gewenste producten in één keer online bij ParfumCenter.

Clinique Aromatics Elixir Black

Zwart staat al eeuwenlang voor mysterie en gewaagdheid. Met het Clinique Aromatics Elixir Black is dat niet anders. Deze geur heeft een opvallende basis van kostbaar mirre en vetiver. Vanuit het hart springen jasmijn en osmanthus u tegemoet terwijl de vruchten in de top het Clinique Aromatics Elixir Black een frisse noot geven. Dit florale parfum, gebaseerd op de mystieke oudheid van het oosten, werd in 2015 gelanceerd en is sindsdien een ongekend succes gebleken. Naast de zwarte variant vindt u bij ParfumCenter ook de al iets langer bestaande witte versie en het gele, originele parfum uit 1971.

Clinique Aromatics Elixir 100 ml

Bent u al overtuigd van de stijlvolle geuren van het Clinique Aromatics Elixir. Een 100 ml spray is dan perfect voor u. Wilt u dit heerlijke parfum eerst ontdekken, dan hebben wij ook kleinere flesjes van bijvoorbeeld 25 en 50 ml voor u. Welke variant u ook bestelt, u zult verstelt staan van de heerlijke geurcombinaties die Clinique heeft weten te creëren. Naast Clinique Aromatics Elixir in 100 ml spray vindt u bij ons ook vele andere artikelen van dit hoogwaardige merk. Wat dacht u bijvoorbeeld van Clinique make-up en Clinique huidverzorgingsproducten? Deze vindt u allemaal in ons uitgebreide online assortiment. U profiteert bij ons altijd van de scherpste prijzen en een snelle levering!