Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Dior Hypnotic Poison

De geur van verboden vruchten heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht. Dior Hypnotic Poison doet daar nog een schepje bovenop met een mysterieus eau de parfum op basis van louter natuurlijke ingrediënten. De brutale toevoeging van zoethout in de topnoot zet het sensuele spel direct op scherp. Het eau de parfum heeft een raadselachtig flacon met een dieprode kleur en een donker schaduwrandje. De lichtere eau de toilette uit dezelfde serie is iets minder gedurfd, maar wel heel verleidelijk en ongehoord! Bij ParfumCenter bestelt u uw variant van Dior Hypnotic Poison.

Meer informatie
Hypnotic Poison

Dior Hypnotic Poison eau de parfum

De topnoten van zoethout en amandel in de Dior Hypnotic eau de parfum nodigen u uit tot een onvergetelijk geurig avontuur. Het hart met aroma’s van sambac jasmijn en oranjebloesem wordt gedragen op een zwoele basis van tonkaboon en vanille. Het eau de parfum heeft een intensiteit die alleen wordt geëvenaard door Dior Addict. Maar zijn verslaving en betovering niet hetzelfde? Het is eigenlijk aan u om dat uit te vinden! Dior hypnotic eau de parfum is bij ParfumCenter is verkrijgbaar in flacons van 50 en 100 ml.

Dior Hypnotic Poison eau de toilette

Het frisse geurpalet van Dior Hypnotic Poison eau de toilette opent prikkelend met Jamaicaanse peper. Zachte aroma’s van abrikoos, pruim en kokos bereiden u voor op het sensuele florale hart. Hierin wordt u getrakteerd op essences van tuberoos, jasmijn, lelietje-van-dalen, roos en Braziliaans rozenhout! In tegenstelling tot de gelijknamige eau de parfum heeft Dior Hypnotic Poison eau de toilette amandel in basis in plaats van in de topnoot. Beide varianten zijn daardoor ook gemakkelijk af te wisselen om het spel van verleiding helemaal ondoorgrondelijk te maken. Bovendien kunt u in onze webshop ook andere exclusieve Dior parfum voor dames ontdekken zoals J’Adore Dior.

Dior Hypnotic Poison parfum

ParfumCenter is dé geurwebshop waar u Dior Hypnotic Poison Parfum eenvoudig online in de originele flacon kunt bestellen. Naast een uitgebreide collectie Dior parfum hebben wij een ruim aanbod parfum voor dames van diverse merken. Mis uw kans niet om uw Dior Hypnotic parfum voordelig online te bestellen. Op onze site vindt u een groot aantal aanbiedingen online. Zo kunt u ook bij ons terecht voor heerlijke douchegels, deodorants en geschenksets. Wij zorgen voor een snelle levering van uw bestelling!