Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Dolce & Gabbana Dolce Rosa Excelsa 30ml eau de parfum spray

Dolce & Gabbana Dolce Rosa Excelsa 30ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 72,12

Speciale prijs: € 43,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 39%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 30 ml
Parfumtype Eau de parfum
Dolce & Gabbana Dolce Rosa Excelsa 30ml eau de parfum spray

Ter navolging van de florale traditie, geïnitieerd door Dolce, vangt het nieuwe Dolce Rosa Excelsa Eau de Parfum de vrijmoedigheid en pure geest van de roos met de essence van verse bloemblaadjes in de bloei. Het edele hart van Dolce Rosa Excelsa verleidt met twee delicate en nobele rozen noten. De Afrikaanse hondsroos (rosa canina), voor het eerst gebruikt in de parfumerie, heeft een première in deze bijzonder prachtige parfum creatie. Deze zeldzame noot is gecombineerd met de omhullende vrouwelijkheid van Turkse roos absolue, in de parfumerie zeer gewaardeerd vanwege haar olfactieve intensiteit. Samen verrijken deze sensuele rozen noten de weelderige, volle geur van Witte Amaryllis - de signatuur van Dolce. De roos, iconisch, tijdloos en uniek, is een terugkerend motief in Dolce & Gabbana's collecties.

Dolce Rosa Excelsa; delicate elegantie


Het parfum opent met een welriekende explosie van bruisende Neroli bladeren en papaja bloemen, overgaand in een floraal boeket van Lelie en Witte Amaryllis.
Kostbare noten van Turkse roos absolue en zeldzame Afrikaanse hondsroos voegen in het hart charmante rijkdom aan Dolce's signatuur melange toe. Het vrouwelijke florale hart wordt in evenwicht gebracht door een achtergrond van warme muskusachtige noten, cashmeran en sandelhout, wat een sensueel spoor van lichte houtsoorten, aardse tinten en pikante specerijen achterlaat. Dolce Rosa Excelsa is een floraal parfum voor vrouwen en werd in 2016 gelanceerd.

Top : Papayabloem, Neroli
Hart : Amaryllis, Waterlelie, Narcis, Roos, Turkse Roos
Basis : Musk, Sandelhout, Kasjmier
Meer informatie