Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Givenchy Play for Her

Kunt u zich vinden in de woorden lef, vrijheid en moderniteit? Dan is Givenchy Play for Her perfect voor u! Het parfum heeft een jonge uitstraling en een speelse touch. De witte perzik en magnolia brengen de scherpte en levendigheid van de geur samen. Dit damesparfum kunt u omschrijven als sprankelend met houtachtige en fruitige aromatische noten. Door de samenstelling is deze geur uitermate geschikt voor de vrouw die geluk en vrijheid wil uitstralen! Voelt u de aantrekkingskracht van Givenchy Play for Her, bestel dit parfum dan voordelig bij onze online parfumerie!

Meer informatie
Play for Her

2 artikel(en)

Givenchy Play for Her Intense

Voor de krachtige vrouw is er het parfum Givenchy Play for Her Intense. Bij deze geur is, naast de heerlijke samenstelling van de oorspronkelijke versie, heldere intensiteit aan de topnoten toegevoegd. Deze geur draagt een warme en houtachtige sfeer en is gemaakt voor de verleidelijke vrouw die klaar is voor spanning en sensatie in haar leven. Givenchy Play for Her Intense parfum zal blijven boeien! Ook benieuwd geworden? Dan bestelt u dit originele parfum dan snel bij ons.

Givenchy Play for Her 75ml

Bij ParfumCenter bestelt u veilig en snel uw Givenchy Play for Her 75ml. Deze geur is met het sensuele en zachte karakter een uitstekend cadeau voor uw moeder, vriendin of dochter! Wij verzenden al onze producten in originele verpakking. Bestel snel Givenchy Play for Her 75ml voordelig bij ons. Wilt u nog meer geuren van Givenchy bestellen? Bekijk dan het gehele assortiment.