Gucci Premiere

Premiere

Gucci Premiere eau de parfum is een uitnodiging om je eigen ' rode loper ' moment te omarmen. De tijdloze allure van de leading lady, de perfecte balans tussen sensualiteit en kracht, inspireert een collectief ingehouden adem. De warme en toegeeflijke basis belichaamt absolute glamour. Gucci Premiere eau de parfum is een florale houtachtige muskgeur en werd in 2012 gelanceerd.

Première Eau de Toilette is een lichtere en delicate herinterpretatie van Gucci's signatuur parfum. Terwijl het schitterende geursilhouet van het eau de parfum behouden bleef, fascineert het Eau de Toilette met een indrukwekkende helderheid - zuivere bloemen en sprankelende citrusnoten verlenen de geur een nieuwe lichtheid..
Meer informatie
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 artikel(en)

Gucci Premiere is een parfum met een glamour tintje en is als eau de parfum voordelig online te koop in onze online parfumerie. Het parfum is in meerdere formaten te verkrijgen en zit in een luxe flacon in een glanzende uitvoering. In onze webshop vindt u een ruim assortiment Gucci parfums voor dames, zo zit uw favoriet er altijd tussen. Al onze Gucci parfums zijn gegarandeerd 100% origineel en worden snel en verzekerd verzonden.