Gucci Flora

Flora

Het florale-fruitige parfum van Osmanthus bloesem in perfecte harmonie met roos, pioen en citrusvruchten. De geur ontwikkelt zich naar een zoete, houtachtige dry-down. Flora van Gucci opent de deur naar nieuwe creaties van Gucci, gepland voor een jonger publiek. De optimistische florale geur kwam in 2009 op de markt.

De Gucci Flora eau de parfum versie is intenser, dieper, verleidelijker en rijker dan het eau de toilette, het verschil zit in een sterkere concentratie van de eau de parfum-editie. Dit optimistische florale parfum kwam in 2010 op de markt.

Meer informatie

Gucci Flora eau de parfum en Gucci Flora eau de toilettes koopt u beiden voordelig in onze online parfumerie. Naast de klassieke Gucci Flora vindt u bij ons ook de Gucci Flora Garden geuren. De lijn van Gucci Flora Garden heeft parfums van deze tijd met eigentijdse invloeden. Ontdek de geuren Gorgeous Gardenia, Glamorous Magnolia en Gracious Tuberose van Gucci nu online. Alle parfums van Gucci Flora zitten in een klassieke flacon met een stijlvol strikje voor een feestelijk tintje.