Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Gucci Envy Me

De sensuele verleiding spat er vanaf bij Gucci Envy Me. Deze wellustige damesgeur barst van het zelfvertrouwen, de uitbundigheid en mag niet ontbreken in de geurencollectie van de sexy jonge vrouw die gezien wil én mag worden. Oosterse ingrediënten in de basis en het hart lichten een tipje op van het vrouwelijke mysterie maar verraden de diepste geheimen niet. Bij ParfumCenter bestelt u Gucci Envy Me voor een scherpe prijs!

Meer informatie
Envy

Gucci Envy Me 50 ml

Houtachtige noten van Gucci Envy Me in 50 ml flacon vestigen de aandacht op tijdloze vrouwelijkheid met een licht erotiserende inslag. De uitdagende mix van sensuele musk en tonkaboon straalt in combinatie met tabak in het hart kracht en verleiding uit. Het Oosterse design van de verpakking is een prachtige accessoire die het interieur glans geeft en dompelt in een mysterieuze gloed. Naast Gucci Envy ME in 50ml, vindt u bij ParfumCenter nog veel andere sprankelende Gucci dames geuren.

Gucci Envy me 100 ml

Bij ParfumCenter bestelt u extra voordelig Gucci Envy Me in 100 ml verpakking. De zelfbewuste vrouw die graag het spel verleiding aangaat kan deze subtiele geur elke dag dragen zonder ooit verveeld te raken. Gucci Envy Me in 100 ml verpakking voert u dagelijks mee in een ontdekkingstocht op geurgebied. Wordt uw neus vandaag getrokken door de aroma’s van pioen, jasmijn en mango? Wellicht wordt u de volgende dag verrast door de frisheid van lychee aangevuld met witte thee. ParfumCenter zorgt voor een snelle levering van uw bestelling.