Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Gucci Guilty Pour Femme Intense 90ml eau de parfum spray

Gucci Guilty Pour Femme Intense 90ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 150,54

Speciale prijs: € 114,95

  • In voorraad

  • U bespaart 24%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 90 ml
Parfumtype Eau de parfum
Gucci Guilty Pour Femme Intense 90ml eau de parfum spray

Met Gucci Guilty Parfum Pour Homme en Gucci Guilty Eau de Parfum Intense Pour Femme blijft het #ForeverGuilty-universum een bevrijd begrip van passie nastreven. Met de lancering in januari 2022, op tijd voor Valentijnsdag, herinterpreteren de geuren de klassieke Gucci Guilty geuren in een zet die zowel de sappen als hun verpakking naar een hoger niveau van intensiteit tilt.
Voor wie op zoek is naar een liefdesverklaring vrij van de regels en definities van de maatschappij, zijn de twee geuren ontworpen om te fungeren als emblemen van de verbinding tussen gelijkgestemde, excentrieke geliefden.

Gucci Guilty Eau de Parfum Intense Pour Femme is een Amberachtige Florale Houtachtige geur die de essentiële kern van de Gucci Guilty Pour Femme signatuur herschrijft. De gedurfde levendigheid van Mandora en de vrijgevigheid van Lychee komen samen om de cosmetische touch geleverd door noten van Viooltje te moderniseren. In het hart wordt een gedurfd floraal boeket van Ylang Ylang en Tuberoos versterkt door de mysterieuze sensualiteit van een donker pruimen-akkoord. Het krachtige houtachtige effect van patchoeli en vetiver ontmoet de verwennerij van vanille voor een gedurfde, langdurige vrouwelijke signatuur.

Top : Viooltje, Mandora en Lychee;
Hart : Pruim, Tuberoos en Ylang-Ylang;
Basis : Patchouli, Vanille en Vetiver.
Meer informatie