Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Gucci Premiere

De zelfbewuste en stijlvolle vrouw weet zich te fenomenaal te kleden met Gucci Premiere. Uiteraard doet zij dit als echte Gucci vrouw in de mooiste creaties van dit succesvolle modemerk. Maar zelfs in haar dagelijkse kloffie voelt de vrouw die Gucci Premiere draagt zich als een echte ster tijdens de Oscars! Ze weet zich altijd neer te zetten als een ware diva. De krachtige tevens geraffineerde aroma’s van deze geur werden voor het eerst verspreid op het filmfestival van Cannes in 2010.

Meer informatie
Premiere

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Gucci Premiere eau de parfum

Zoals Gucci Guilty meer een spel van verleiding is dat zich afspeelt in dichte nabijheid, is het Gucci Premiere eau de parfum juist ongrijpbaar. De geur ademt de betoverende glamour van een filmster op de rode loper. Het is krachtig en haast aan te raken, maar blijft toch mysterieus op afstand. Gucci Premiere eau de parfum heeft sterke noten van leer en hout in de basis. Muskus en witte bloemen in het hart zorgen voor een vrouwelijke touch die vertederend en zwoel tegelijkertijd is. De topnoten van bergamot en oranjebloesem zijn verfrissend en ongedwongen.

Gucci Premiere 75 ml

Bent u op zoek naar een glamoureus Gucci parfum voor dames dat scherp geprijsd is? Gucci Premiere 75 ml is als een ware uitnodiging om de status van het sterrendom te omarmen. De flacon is goudkleurig met aan de dop een ring waar een amulet aan hangt. Daarbij is de Gucci Premiere flacon van 75 ml zeer voordelig bij ParfumCenter. Voor de stijlvolle man is er Gucci Made to Measure, een uiterst geraffineerd parfum dat net als elk maatpak zit als gegoten.

Gucci Premiere kopen

Wilt u eens uitpakken voor uzelf of een ander? U kunt Gucci Premiere eenvoudig online kopen bij ParfumCenter. Via onze webshop bestelt u voor iedere gelegenheid een parfum voor dames. Wij zorgen altijd voor een snelle levering! Met de komst van Tom Ford heeft het merk Gucci naast een creatieve boost een uitgebreide lijn geuren voor de man erbij gekregen. Daardoor kunt u bij ons niet alleen Gucci Premiere kopen, maar hebben wij ook een ruim assortiment met Gucci parfums voor heren.