Guerlain L'Instant

L'Instant

In 2003 verkondigde L'Instant de Guerlain een nieuwe olfactorische familie,"kristallijn amber". Het citrus-honing akkoord leidt tot essences van magnolia, verheven door Sambac jasmijn en ylang-ylang die het sensuele amber oplichten. Deze drie heersende akkoorden versmelten in harmonie, om een parfum van sensatie en licht te creëren.

L'Instant Magic is een floraal hout-en muskusachtig parfum en werd in 2007 gelanceerd. Deze unieke geur blijft onvergetelijk in de herinnering, net als enkele magische momenten ons een leven lang begeleiden.
Meer informatie
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

2 artikel(en)

L’Instant van Guerlain omhult u licht en sensueel en blijft de hele dag heerlijk ruiken. Het parfum zit in een flacon welke het lichte karakter van het parfum accentueert. Het parfum koopt u als eau de parfum spray in verschillende formaten. L’Instant en alle andere dames geuren van Guerlain zijn in onze online parfumerie voordelig online geprijsd. Ontdek ook L’Instant Magic, deze zachte florale geur werd in 2007 door Guerlain geïntroduceerd. Al onze parfums worden snel en verzekerd uit voorraad verzonden.