Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Aqua Allegoria

De natuur is de grote inspiratiebron van Aqua Allegoria. Guerlain lanceerde in 1999 het stoutmoedige concept om geurlijnen te ontwikkelen met één basisingrediënt als thema. Aqua Allegoria Rosa Pop is een regelrechte liefdesverklaring aan de rozengeur. Alle andere aroma’s zijn alleen maar toegevoegd om ‘s werelds meest bezongen bloem van binnenuit te laten stralen. ParfumCenter heeft de meest exclusieve creaties van Aqua Allegorie voor u bijeengebracht. Bekijk ons assortiment en bestel voordelig!

Meer informatie
Aqua Allegoria

Aqua Allegoria Pamplelune

Dankzij topnoten van grapefruit en citroen is Aqua Allegoria Pamplelune een verfrissende geur met een licht provocerende bittere toets. Sandelhout en Vanille creëren een warme basis die met een hart van zwarte bessen en petitgrain verder wordt uitgewerkt. De oriëntaalse design flacon is net zo geheimzinnig en uitbundig als de inhoud. Daarom heeft Aqua Allegoria Pamplelune een plaats gekregen in onze uitgebreide collectie Guerlain dames.

Aqua Allegoria Bergamote

Geen aroma is zo met Italië verbonden als de geur van bergamot. Aqua Allegoria Bergamote roept de sfeer op van een fris ruikend bloemenveld in volle bloei. De citrusachtige essences zijn aangevuld met de zomerse verkoeling van koude specerijen. Aqua Allegoria Bergamote past als geen ander luchtje bij de warme periodes van het jaar. Zoekt u een alternatief voor de andere seizoenen? Bekijk ons uitgebreide assortiment Guerlain parfum en slaag eenvoudig! Wij zorgen voor een snelle levering in de originele verpakking!