Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Hugo Boss Orange Woman

Voor de onafhankelijke vrouw die positief in het leven staat is Hugo Boss Orange Woman een treffende keuze. De heerlijke geur heeft een verfrissende, zomerse topnoot van rode appel die wordt gedragen op een warme kruidige basis van sandelhout, olijfboom en een romige hint van karamel. Het design van Hugo Boss Orange Woman symboliseert de vrije, spontane energie van de vrouw. De transparante steentjes staan voor een evenwichtige balans in alle zeven chakra’s. Bij ParfumCenter bestelt u deze exclusieve geur voordelig online.

Meer informatie
Orange

Hugo Boss Orange Woman eau de parfum

Bent u op zoek naar een floraal fruitige gourmand geur die jeugdig enthousiasme uitstraalt? Dan is Hugo Boss Orange Woman in de eau de parfum variant een schot in de roos! Deze heeft een iets hogere intensiteit dan het frissere eau de toilette en is daardoor uitermate geschikt om de hele dag gedragen te worden. De zweem van witte bloemen in het Hugo Boss Orange Woman eau de parfum laat een aangenaam zacht spoor van optimisme achter, dat u ook herkent in Hugo Boss Ma Vie en Hugo Boss Jour.

Hugo Boss Orange Woman 75 ml

ParfumCenter is hét adres waar u een Hugo Boss parfum voordelig in een grotere flacon bestelt. Hugo Boss Orange Woman in 75 ml flacon is de beste optie als u al weet dat u de voor u passende geur heeft gevonden. Tegelijkertijd vindt u in ons ruime assortiment ook andere aansprekende creaties van het Hugo Boss dames parfum zoals bijvoorbeeld het sensuele Hugo Boss Nuit Pour Femme. Deze kunt u bijvoorbeeld in een kleine flacon kopen als aanvulling op uw Hugo Boss Orange Woman in 75 ml formaat.

Hugo Boss Orange Woman kopen

Zelfbewuste dames die graag Hugo Boss Orange Woman kopen in de originele flacon zijn bij ParfumCenter aan het juiste adres. Wij hebben in ons ruime assortiment een groot aantal parfums van verschillende topmerken, zoals Hugo Boss. Naast Hugo Boss Orange Woman kopen, kunt u ook voordelige andere geuren van dit gerenommeerde modemerk bestellen. Maak kennis met onze diverse geuren zoals Hugo Boss Deep Red en The Scent For Her. U bestelt bij ons altijd voor scherpe prijzen en u profiteert standaard van een snelle levering.