L'Eau d'Issey

issey-miyake_2

”De mooiste en zuiverste geur, is de geur van het water op de huid van een vrouw”. Dit is een uitspraak van Issey Miyake waarop de florale Issey Miyake L’Eau d’Issey geur is gebaseerd. Het tijdloze parfum bevat een combinatie van nevel van een waterval, de geur van bloemen en de aroma´s van een lentebos. Bij Parfumcenter zijn meerdere varianten van Issey Miyake L’Eau d’Issey verkrijgbaar voor scherpe prijzen!

issey_miyake_l_eau_d_issey_parfumcenter
Meer informatie

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Issey Miyake L’Eau d’Issey Absolue

De in 2013 uitgebrachte parfum Issey Miyake L’Eau d’Issey Absolue is een bloemachtige geur en is speciaal ontworpen voor het bruisende nachtleven. De geur is een kostbare bloem die enkel ‘s nachts tot leven komt. Het hart van de geur wordt gevormd door de ‘Lady of the Night’ jasmijn. De top van het parfum bestaat uit aroma’s van de lotus fresia. Als basis ruikt u houtachtige noten en bourbon vanille. Bestel Issey Miyake L’Eau d’Issey Absolue in de webwinkel van ParfumCenter!

Issey Miyake L’Eau d’Issey eau de parfum

Het idee was om iets simpels en tijdloos te creeëren tijdens de vervaardiging van Issey Miyake L’Eau d’Issey eau de parfum. Inmiddels is de geur tijdloos geworden omdat het al jaren populair is onder vrouwen van alle leeftijden! In ons Issey Miyake dames assortiment vindt u een uitgebreid aanbod van alle Issey Miyake geuren. De Femme variant van de Issey Miyake L’Eau d’Issey eau de parfum is een klassiek en fris parfum waarbij ook een bijbehorende bodylotion van hebben in ons assortiment.. Ook hierin ruikt u de florale aroma’s van Issey Miyake L’Eau d’Issey.

Issey Miyake L’Eau d’Issey 100 ml

Wij bieden u een uitgebreid aanbod aan Issey Miyake parfums. U vindt hier onder andere de Issey Miyake L’Eau d’Issey is in 100 ml, maar ook in 25, 50, 75 of 90 ml. Wij leveren u topmerken voor een betaalbare prijs. Al onze producten zijn origineel en worden direct uit voorraad geleverd, zodat u uw pakketje snel in huis heeft. Wij pakken de geuren met zorg in en deze worden verzekerd verzonden. Bestel daarom uw Issey Miyake L’Eau d’Issey 100 ml of andere variant bij de online parfumerie ParfumCenter!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.