Illicit

jimmy-choo

Ongehoord is precies de juiste omschrijving van Jimmy Choo Illicit. Dit is dé geur voor zelfverzekerde dames die volop van het leven genieten en risico durven nemen. De ronde flacon heeft de glans van een sieraad en is voorzien van een sierlijk reliëf dat lijkt op de skyline van een wereldstad. De rechthoekige dop zorgt voor een extra strakke lijn die perfect aansluit bij de wolkenkrabbers op het flesje. Bij ParfumCenter bestelt u dit heerlijke parfum voordelig online!

jimmy_choo_illicit-parfumcenter_banner
Meer informatie

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Jimmy Choo Illicit 100ml eau de parfum spray
    € 111,00 Speciale prijs € 39,95 Normale prijs € 47,95

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Jimmy Choo Illicit eau de parfum

De provocerende topnoot van gember en bittersinaasappel is het geheim van Jimmy Choo Illicit. Vervolgens onthult het eau de parfum een floraal hart van jasmijn, roos en sambac om heerlijk bij weg te dromen. Door de toevoeging van amber, honing en sandelhout aan de basis is Jimmy Choo Illicit een eau de parfum met een verrassend exotisch tintje. Dit Jimmy Choo parfum voor vrouwen is sensueel en prikkelend maar geen moment over de top. Het is de perfecte aanvulling op een sierlijke jurk met chique schoenen van Jimmy Choo of een ander stijlvol modemerk.

Jimmy Choo Illicit 60 ml

Bij ParfumCenter vindt u parfum voor de scherpste prijzen. Jimmy Choo in 60 ml verpakking is uitgerust met een handige spray waarmee u het parfum gelijkmatig aanbrengt. In onze webshop heeft u daarnaast ook de keuze uit flacons met een inhoud van 40 en 100 ml. Wilt u voor uzelf Jimmy Choo Illicit in 60 ml uitvoering bestellen en daarnaast een goede vriendin met een exclusief geurtje verrassen? De miniatuur uit de gelijknamige serie is een prachtig cadeau en daarnaast zeer scherp geprijsd!

Jimmy Choo Illicit kopen

Wilt u niet alleen voordelig uw Jimmy Choo Illicit parfum kopen, maar ook profiteren van een snelle levering? Dan is ParfumCenter voor u de perfecte online geurwinkel. In ons ruime assortiment hebben we een exclusief aanbod Jimmy Choo parfum, met diverse sprankelende series zoals Flash en Blossom. Deze kunt u net als Jimmy Choo Illicit gewoon online kopen. Wij zorgen voor een snelle levering van uw favoriete geur in de originele designflacon. Bestellen doet u het voordeligst in onze webshop!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.