Le Bain

joop

Joop! Le Bain is een traktatie voor lichaam en geest en omhult je met een sensuele sluier, ontspannend en verzachtend voor de huid. Het is een parfum voor het relaxte gevoel. De oriëntaalse en florale geur is voor vrouwen die de ontspanning verder willen verspreiden. Dit luchtje werd in 1989 gelanceerd. Naast Joop! Le Bain vindt je op ParfumCenter nog een groter aanbod voor vrouwelijke parfums.

Joop_Le_Bain_Parfumcenter_Banner_2024
Meer informatie

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Joop! Le Bain parfum

Joop! Le Bain parfum is een parfum die zo ontspannend is, dat je het gevoel hebt alsof je net uit bad bent gestapt. Deze geur heeft een hart van sandelhout, jasmijn, lelietje-van-dalen, ceder en roos. Joop! parfum bevatten unieke aroma’s, waardoor jij je onderscheidt van anderen. De basis van tonkaboon, amber, patchoeli, musk en vanille maken het een sensuele en ongrijpbare geur, hierdoor verander je in een onweerstaanbare vrouw! De topnoten van deze parfum zijn aldehyden, oranjebloesem, bergamot en citroen. Hier komt de frisse geur vandaan. Joop! Le Bain parfum is voor een vrouw die houdt van een ontspannende en verzachtende geur. Ontdek nog veel meer exclusieve parfum dames of parfum heren bij ParfumCenter.

Joop! Le Bain aanbieding

Wist je dat Joop! Le Bain in de aanbieding is bij ParfumCenter? Wij hebben de meest scherp geprijsde parfum aanbieding voor jou. Naast deze super deals hebben wij ook een zeer snelle levering. Voor de vrouwen die zoeken naar een warme en comfortabele geur hebben wij de Joop! Femme in de aanbieding. Ben jij op zoek naar een intieme geur waar je fijn gevoel van krijgt zoals bij een jeugdherinnering? Dan is Joop! All About Eve de parfum voor jou. Ben jij de vrouw die naar een krachtige geur op zoek is dan is Joop! Wow! For Women iets voor jou. Ontdek de Joop! Le Bain aanbieding nu snel bij ParfumCenter!

Joop! Le Bain kopen

Geïnteresseerd geraakt om de Joop! Le Bain te kopen? Bij ons heb je de voordelige deals die niet te missen zijn. Bij ParfumCenter worden de producten snel geleverd en in de originele verpakking. Zo weet je dat je echte kwaliteit parfum hebt. Wil jij de formidabele geuren van Joop! dames parfums of Joop! heren parfums ontdekken? Joop! Le Bain werkt als een onweerstaanbare ontspanning, waardoor je direct een rustig gevoel krijgt. Wil jij Joop! Le bain kopen? Dan ben je bij ParfumCenter aan het juiste adres!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.