Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Moschino Pour Femme

Niets is wat het lijkt bij de geurtjes van Moschino. Pour Femme is een sprankelende eau de toilette in een stijlvolle designverpakking. De flacon doet denken aan een fles wijn of spumante, de naam voor de Italiaanse variant van champagne. Het strikje is een uitnodiging om Moschino Pour Femme te ontkurken om uw vrouwelijkheid te vieren. Maar pas op, deze heerlijk sensuele geur is verslavend, ongekend sensueel en ook nog ons voordelig online te bestellen bij ParfumCenter!

Meer informatie
Pour Femme

1 artikel(en)

Moschino pour Femme parfum

Met aroma’s van fresia en pruim opent het Moschino pour Femme verfrissend. Door de toevoeging van galbanum, goudsbloem en kamperfoelie trekt de topnoot direct de aandacht. Het kruidige hart met onder andere nootmuskaat en peper dat zich vervolgens ontvouwt is een tikje provocerend, maar net niet niet brutaal. Fresh Couture is dat wel en daarom is dit misschien wel een perfect alternatief voor uw Moschino pour Femme parfum. Bij ParfumCenter ontdekt u voordelig de meest verrassende creaties van het Moschino dames parfum.

Moschino pour Femme kopen

Wilt u voor een scherpe prijs Moschino pour Femme kopen? Dan is ParfumCenter zonder meer het beste adres! U heeft bij ons de keuze uit een inhoud van 45 of 75 ml. Bij beide uitvoeringen zorgen we voor een snelle levering van uw bestelling. Naast Moschino pour Femme kopen, kunt u bij ons ook andere geuren van dit exclusieve fashion en parfummerk kopen, zoals Moschino I Love Love en Moschino Cheap & Chic. Bekijk ons ruime aanbod en bestel eenvoudig de heerlijkste parfums online in onze webshop!