Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Nina Ricci L'Air Du Temps

Het tweede parfum, Nina Ricci L’Air Du Temps, is iconisch geworden voor het Nina Ricci parfumhuis. De fles met duiven op de dop staat symbool voor liefde en vrijheid en belichaamt al sinds 1948 de tijdloosheid van het merk. Nina Ricci L'Air Du Temps is een delicaat kruidige en florale geur. Een combinatie van mysterieuze kracht en echte vrouwelijkheid zal iedereen verleiden. Bij ParfumCenter is dit ultieme Nina Ricci parfum zeer eenvoudig en voordelig te bestellen!

Meer informatie
L'Air Du Temps

Nina Ricci L'Air Du Temps eau de toilette

De vele ingrediënten geven aan dat Nina Ricci L'Air Du Temps eau de toilette een complexe geur is. Anjer, perzik, neroli, bergamot, roos en Braziliaans rozenhout zijn de eerste geurnoten van het Nina Ricci L'Air Du Temps eau de toilette. In het hart vindt u; rozemarijn, anjer, gardenia, viooltje, orchidee, kruidnagel, iriswortel, jasmijn, ylang-ylang en roos. Zowel de top- als hartnoten vormen een kruidig bloemenboeket. De basis is eveneens zeer uitgebreid met diverse kruiden en bloemen waardoor het hart en de top verstevigd worden. Toch zorgt deze samenstelling voor een verfijnde geur die vele vrouwen aanspreekt.

Nina Ricci L'Air Du Temps bodylotion

Voor een ultieme geurbeleving gebruikt u uw parfum of eau de toilette in combinatie met de Nina Ricci L'Air Du Temps bodylotion. De lotion voedt uw huid en laat de kruidige en florale geurnoten diep doordringen. Gedurende de dag komen deze tonen steeds een beetje vrij doordat uw huid ademt. De luxe Nina Ricci L'Air Du Temps bodylotion en andere huidverzorging vindt u in het ruime assortiment van ParfumCenter!

Nina Ricci L'Air Du Temps kopen

Wacht niet langer met uw nieuwe Nina Ricci L'Air Du Temps kopen. Vind de mystiek in deze overheerlijke geur en laat uw vrouwelijkheid stralen! Bent u op zoek naar een frissere geur probeer dan eens onze Nina Ricci Nina. Of bestel zeer voordelig een miniaturen set van Nina Ricci met vijf spraakmakende geuren voor elk moment van de dag en iedere gelegenheid. Deze kunt u eenvoudig samen met uw Nina Ricci L'Air Du Temps kopen!