Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

F by Ferragamo

Durft u als vrouw alle troeven van uw vrouwelijkheid uit te spelen in een spel van weelde en wellust? Dans is F by Ferragamo de sensuele geur die aansluit bij uw intenties! De rijke aroma’s van de geuren uit deze collectie zijn een flirt met het imago van een femme fatale. Hiermee laat u merken dat u zonder scrupules in het leven staat. ParfumCenter speelt net als u hoogspel. Daarom kunt u in onze webshop F by Ferragamo voor messcherpe prijzen online bestellen.

Meer informatie
F by Ferragamo

Er komen geen producten overeen met de selectie.

F by Ferragamo Fascinating

De betovering van F by Ferragamo Fascinating creëert een wereld waarin niets is zoals het lijkt. Onvoorstelbaar genoeg bestaat deze sensuele geur uit slechts drie basis ingrediënten. De topnoot van mandarijn voert u zonder aarzelen mee naar een zoet hart van jasmijn. Patchouli in de basis zet uw hart in vuur en vlam en laat het verteren door een onblusbaar verlangen. En dat geldt niet alleen voor u… F by Ferragamo Fascinating laat zien dat een Salvatore Ferragamo parfum uw diepste vrouwelijkheid volledig begrijpt.

F by Ferragamo dames

Wilt u zo snel mogelijk genieten van uw F by Ferragamo dames parfum? Dan is ParfumCenter dé webshop die zorgt voor een snelle levering van uw favoriete creatie in de originele designflacon met een stijlvolle vrouwelijke ronding aan de onderzijde. In ons ruime assortiment vindt u ook andere bijzondere series van het Salvatore Ferragamo parfum voor dames zoals Emozione en Incanto. Deze krijgt u net zo snel thuis bezorgd als uw F by Ferragamo dames parfum. Bij ons profiteert u bovendien van een verzekerde verzending!