Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Shiseido parfum

Als u op zoek bent naar een verfijnde en elegante geur om uw vrouwelijkheid mee te accentueren, is Shiseido parfum iets voor u. Shiseido is één van de oudste merken in de schoonheidsbranche. Dit merk hecht dan ook veel waarde aan traditie en verschillende culturen. Dit uit zich in de heerlijke esthetische geuren van de parfums. Bestel uw Shiseido parfum bij ParfumCenter en profiteer van onze scherpe prijzen!

Meer informatie
Shiseido dames

16 artikel(en)

Shiseido parfum Ever Bloom

De unieke samenstelling van Shiseido parfum Ever Bloom bestaat uit twee speciale componenten. Het Aura akkoord is fris en zuiver door het viooltjes, lotus en rozen-extract. Het tweede component, staat voor zelfverzekerdheid en sensualiteit. Dit Presence akkoord bestaat uit oranjebloesem-absolue, gardenia, sylkolide musk en hinoki hout. Deze ronde geurcompositie maakt het parfum energiek en vrouwelijk. U bestelt Shiseido parfum Ever Bloom eenvoudig online bij ParfumCenter.

 

Shiseido parfum Zen

Een tijdloze en sensationele geur vindt u in Shiseido parfum Zen. Deze geur bestaat uit een gelaagdheid van lenteachtige frisheid en noten van amber en hout. Shiseido vertaalt de innerlijk schoonheid van de moderne vrouw naar zuivere, smaakvolle parfums. Het flacon van Shiseido parfum Zen straalt eenvoud en souplesse uit. Bestel alles van Shiseido bij ParfumCenter en profiteer van onze snelle levering! Bij ons worden alle parfums in originele verapakking verzonden.