Thierry Mugler Angel

Angel

Angel eau de parfum is een oosterse vanillegeur die de emotie van tedere jeugdherinneringen oproept, samen met een gevoel van dromerige oneindigheid. 

Angel Eau de Toilette is de moderne versie, het ademt frisheid, onschuld en sensualiteit, geaccentueerd met diepe oriëntaalse- gourmand componenten.

Angel Passion Star is een gewaagd, vurig en sensueel parfum. Het ultieme in absolute verleiding. Absoluut onweerstaanbaar!

Het "futuristische" Angel Muse is de nieuwste toevoeging aan het beroemde gourmand parfum en is tevens de eerste gourmand vetiver geur voor vrouwen.

Meer informatie
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

21 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

21 artikel(en)

Angel parfum van Thierry Mugler is een sensuele geur om bij weg te dromen. Deze heerlijke geur zit in een ster vormige flacon welke verkrijgbaar is in een navulbare versie. Voor een complete huidverzorging vindt u bij ons ook de showergel, bodylotion, deodorant en de luxe body cream uit de Angel lijn van Thierry Mugler. Het kopen van uw favoriete geur gaat veilig en eenvoudig in onze online shop. Naast het populaire Angel vindt u in ons ruime assortiment van Thierry Mugler nog meer verleidelijke geuren zoals Alien, Innocent en Womanity.