Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Thierry Mugler Alien

Het stralende mysterie van vrouwelijke schoonheid inspireert al eeuwen dichters, schilders en songwriters. Thierry Mugler Alien is een parfumcollectie die het raadsel vrouw in geur vereeuwigt. De basis van elke geur is een combinatie van lichtzoete bloemenaroma’s met krachtige houtachtige noten. Elke flacon van Thierry Mugler Alien heeft een bijpassend design die de draagster meevoert naar een oriëntaalse droomwereld. Bij ParfumCenter verkent u eenvoudig de verschillende creaties uit deze unieke serie!

Meer informatie
Alien

21 artikel(en)

Thierry Mugler Alien eau de parfum

Het weelderige en sensuele aroma van de Thierry Mugler Alien eau de parfum blijft geruime tijd rondzweven. De essence absolue heeft een mystieke basis van vanille, amber, mirre en wierook en is een lichtelijk decadente interpretatie van de Thierry Mugler Alien eau de parfum. De modegigant benadrukt in elk ontwerp ultra vrouwelijke vormen en in de geuren plaatst hij de vrouw op een voetstuk. Lang nadat u de geur is heeft aangebracht, blijft de droom voortleven als mysterieuze herinnering!

Thierry Mugler Alien Divine

De zon en de sterren zijn de natuurlijke levenssfeer voor goden en godinnen. Thierry Mugler Alien Divine brengt dit tot uitdrukking in een betoverende flacon. Het stralende ontwerp staat in het teken van het tienjarige jubileum van de Thierry Mugler Alien Divine. De Oosterse basis van wit amber is vrouwelijk delicaat en verleidelijk. Dit subtiele aroma wordt met jasmijn op een zoet verfrissende manier aangevuld. Deze fonkelende diamant is een echte aanvulling op ieder nachtkastje!

Thierry Mugler Alien 90 ml

Bij ParfumCenter kunt u zeer voordelig online Thierry Mugler Alien in 90 ml flacon bestellen. Alle geuren uit ons uitgebreide assortiment Thierry Mugler parfum leveren wij in originele verpakking en zijn navulbaar. Heeft u Thierry Mugler Alien in 90 ml flacon eenmaal in huis, dan kunt u van de geur zo lang blijven genieten als u wilt! Wij verblijden u met een snelle levering van uw eigen unieke geursensatie.