Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Thierry Mugler Alien Goddesss Supra Florale 60ml eau de parfum spray

Thierry Mugler Alien Goddesss Supra Florale 60ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 132,00

Speciale prijs: € 94,95

  • In voorraad

  • U bespaart 28%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 60 ml
Parfumtype Eau de parfum
Thierry Mugler Alien Goddesss Supra Florale 60ml eau de parfum spray

Een nieuwe visie onthullen op floraliteit met MUGLER Alien Goddess Supra Florale Eau de parfum spray 30 ml, nog gedurfder en avant-gardistischer.” Marie Salamagne, Hoofdparfumeur & Nathalie Lorson, Master Parfumeur Stel je een altijd groeiende suprabloem voor, tot leven gebracht door de kracht van Alien Goddess.
Het nieuwe aanbod, een florale, amberachtige geur, verheft de floraliteit van het oorspronkelijke Eau de Parfum nog meer. Hier verandert de kenmerkende zonnejasmijn in een nieuwe, uiterst moderne bloem die drie aardse bloemen versmelt tot één buitenaards floraal wezentje. Een suprasensoriële ervaring die de creativiteit en expertise van Mugler laat zien met drie zonnige openbaringen: De verfrissende openbaring van Prickly en Fierce is de taaie, uiterst veerkrachtige kracht van het leven, fris en groen bloeiend in een omgeving die bijna buitenaards is.

Het symbool is het cactusbloemakkoord dat de geur opent met een explosie van oplichtende, vitale, plantaardige frisheid, verhelderd met een sappige scheut perenakkoord. De bloeiende openbaring Het is een moment van transcendentie en transformatie. De iconische jasmijn grandiflorum superinfusie wordt verrijkt door een nieuwe, hybride bloei: een co-distillaat van sambacjasmijn en eeuwige bloem. De weelderigheid van de witte bloem wordt gesublimeerd en ontwikkelt edgy, licht zoutachtige facetten. De gedurfde openbaring Liquid gold wakkert de kwikzilveren bloem aan met haar warmte en rijkdom.

Voel de kracht van eeuwige bloem absolue, waarvan de amberachtige tonen worden versterkt door een vleugje mineraal mos, een bijzondere en verrassende manier waarop de geur zijn apotheose bereikt.

Top:Cactusvijg en Cactusbloem
Hart:Arabische Jasmijn (Sambac) en Strobloem
Basis:Amber, Woestijnroos en Muskus.
Meer informatie