Tommy Girl parfum

Al sinds 1996 is Tommy Girl parfum een wereldwijde hit, omdat veel jonge vrouwen zich identificeren met het speelse en frisse karakter van deze geur. In de basis zitten exotisch sensuele tonen van Ceder- en sandelhout. Het hart kenmerkt zich vooral door de bloemige geuren van kamperfoelie, viooltje en de Cherokee roos. Aan kop zitten frisse geurnoten van de appelbloesem, mandarijn en zwarte bessen die compleet worden gemaakt met Camelia. Hierdoor is het Tommy Girl parfum een perfect floraal-fruitige geur voor dames die zelfverzekerd voor de dag willen komen.

Meer informatie

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tommy Girl parfum 100 ml

U bent voordelig uit met een Tommy Girl parfum van 100 ml bij ParfumCenter. Qua design doet de grote fles niet onder voor zijn kleinere zusjes. Deze is voor alle formaten even krachtig en sterk in zijn eenvoud. Luxe en comfort zijn belangrijke kenmerken voor alle producten van Tommy Hilfiger. Dit comfort valt zeker op bij dagelijks gebruik ervan. Het scherp geprijsde Tommy Girl parfum in 100 ml fles van ParfumCenter zorgt ervoor dat zowel lichaam als geest een flinke boost krijgen.

Tommy the Girl parfum

Bent u op zoek naar de ideale combinatie geur en lichaamsverzorging? Het Tommy the Girl parfum is perfect te combineren met de Tommy Girl showergel. Door de gel en parfum samen te gebruiken zal elke laag geurnoten langer aanhouden! Wilt u eens een ander Tommy Hilfiger parfum proberen? Dan is het mogelijk een flacon van 30 ml te kopen. Met onze voordelige prijzen is dat zeker de moeite waard. Ongetwijfeld zal het Tommy the Girl parfum voor velen een favoriet blijven.

Tommy Girl parfum bestellen

Bekijk ons uiterst ruime en voordelige assortiment online. U kunt makkelijk uw nieuwe Tommy Girl parfum bestellen. Deze populaire geur heeft u snel in huis, omdat wij direct uit voorraad leveren. Wij hebben prachtige geschenksets om eens cadeau te geven aan een geliefde of ander dierbaar persoon. Maar als u het Tommy Girl parfum zal bestellen als gift, weet u zeker dat u uitstekend slaagt. Menig jonge vrouw zal in deze overheerlijke sensueel frisse geur willen baden!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.