Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Versace Crystal Noir

Echte sensualiteit laat wat te raden over. Dit basisconcept is het geheim van het mysterieuze Versace Crystal Noir. Dit parfum heeft een oriëntaals karakter dat in verschillende aroma’s duidelijk naar voren komt: als sandelhout en amber in de basis, als gardenia en pioenroos in het hart en tot slot als verfrissende en kruidige topnoot van gember, kardemom en peper. Bij ParfumCenter bestelt u Versace Crystal Noir voordelig in de originele design verpakking.

Meer informatie
Crystal Noir

Versace Crystal Noir edp

Als zelfverzekerde vrouw speelt u lichtvoetig met het donkere en mysterieuze aroma van Versace Crystal Noir edp (eau de parfum). Deze geur is net iets krachtiger dan het eau de toilette en blijft geruime tijd als geheimzinnige sluier om u heen hangen. De dop met een lichte glans van zwart kristal symboliseert de tegenstrijdige karaktereigenschappen van de moderne vrouw. Zwart weerkaatst niet al het licht zoals transparant kristal, maar houdt het ook gevangen. Versace Crystal Noir edp wijst met één vinger naar een geheim dat graag onthuld wil worden. Dat maakt deze eau de toilette zowel gevoelig als sensueel.

Versace Crystal Noir 90 ml

Bij ParfumCenter kunt u extra voordelig Versace Crystal Noir in 90 ml flacon bestellen. Daarbij heeft u keuze uit zowel een eau de toilette als een eau de parfum. In ons assortiment vindt u daarnaast een kleurrijke set miniaturen met de mooie eigenschappen van kristal als grote inspiratie. Zo kunt u ook het frivole en energieke aroma van Versace Bright Crystal ontdekken. In onze winkel bestelt u Versace Crystal Noir in 90 ml verpakking altijd voor een scherpe prijs!

Versace Crystal Noir parfum

Laat uzelf van uw verleidelijke en geheimzinnige kant zien en bestel uw Versace Crystal Noir parfum voordelig online bij ParfumCenter! In ons ruime assortiment ontdekt u voordelig de unieke charme van de vele Versace Heren parfums. Veel geuren zijn bij ons verkrijgbaar in zowel een kleine 50 ml flacon als in een grootverpakking van 100 ml of 200 ml. Of u nu van variatie houdt en een kleine inhoud kiest of juist graag elke dag het Versace Crystal Noir parfum draagt, bij Parfumcenter slaagt u eenvoudig!