Bonbon

Victor_Rolf_logo_1

Verwennerij staat voorop bij Viktor & Rolf Bonbon. Deze heerlijke geur is verpakt als lekkernij waar u lang van kunt genieten. Na het aanbrengen opent deze geur met aroma's van zoet en sappig fruit als mandarijn, sinaasappel en perzik. In het hart zitten aangename zoete en florale tonen van karamel, oranjebloesem en jasmijn. De basis van Viktor & Rolf Bonbon zijn houtachtige tonen als guaiac hout, sandelhout, amber en ceder die het geheel compleet maken. Kortom, een parfum voor de vrouw die het leven viert!

viktor_rolf_bonbon_banner_2023_parfumcenter
Meer informatie

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Viktor & Rolf Bonbon 30ml eau de parfum spray
    € 85,00 Speciale prijs € 51,95 Normale prijs € 59,95

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Viktor & Rolf Bonbon Couture

U bent van harte welkom om puur en sensueel te genieten met Viktor & Rolf Bonbon Couture. Deze variant is nog weelderiger en intensiever dan de al lieflijke en zoete originele Bonbon. De uitnodigende verpakking van het parfum doet de geur recht. Viktor & Rolf Bonbon Couture is een verrassende creatie die liefhebbers van intense geuren zal verblijden. Voor een Viktor & Rolf dames parfum dat nog meer uitspreekt in florale tonen raden wij Viktor & Rolf Flowerbomb aan.

Viktor & Rolf Bonbon parfum

Voor zowel dames als heren hebben wij een Viktor & Rolf parfum in het assortiment. Viktor & Rolf Bonbon parfum is een van de eerste geuren van het bijzonder succesvolle modehuis Viktor & Rolf. De flacon van deze gedurfde geur is net als de kleding het resultaat van precisie en vakmanschap. De vrouw die Viktor & Rolf Bonbon parfum draagt creëert haar eigen verhaal. Zij zal genieten van mooie momenten van puur plezier!

Viktor & Rolf Bonbon kopen

Bij ParfumCenter kunt u Viktor & Rolf Bonbon online kopen. Wij hebben een uitgebreid assortiment met overheerlijke geuren voor elk moment van de dag. Wanneer u helemaal gehuld wil gaan in pure luxe combineert u de geur met een showergel en bodylotion van dezelfde fruitige florale verwennerij. Door deze producten samen te gebruiken verdiepen de verschillende lagen zich nog meer en blijven ze langer aanhouden. U profiteert van onze scherpe prijzen als u Viktor & Rolf Bonbon gaat kopen!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.