Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Yves Saint Laurent Manifesto

Een ongedwongen vrouwelijk parfum is zacht en heeft persoonlijkheid. Deze eigenschappen vindt u terug in Yves Saint Laurent Manifesto dat zich ontvouwt vanuit een verfrissend groene toets met een floraal tintje van jasmijn en lelietje-van-dalen. De ondertoon van cederhout en sandelhout past goed bij het vrijgevochten karakter van de moderne vrouw. Yves Saint Laurent is stralend, fris en opgewekt. In het ruime assortiment van Parfumcenter vind u ook andere aansprekende geurlijnen van dit gerenommeerde merk, zoals het verleidelijke Yves Saint Laurent Yvresse.

Meer informatie
Manifesto

Yves Saint Laurent Manifesto Elixir

De verleidelijke vrouwelijke ongedwongenheid is tot in details uitgewerkt in Yves Saint Laurent Manifesto Elixir, dat de basis vormde voor de Manifesto serie. Meester parfumeur en duivelskunstenaar Yves Saint Laurent zoekt na de ontdekking van een nieuwe geursensatie altijd de finesse in een subtiel vervolg. Behalve Yves Saint Laurent Manifesto Elixir, vindt u binnen het aanbod van ParfumCenter bijvoorbeeld ook Yves Saint Laurent Black Opium, het vervolg van het verleidelijk verslavende Opium Parfum.

Yves Saint Laurent Manifesto aanbieding

Exclusieve geuren voor een zachte prijs vindt u bij ParfumCenter. Dankzij ons ruime aanbod kunt u altijd profiteren van een scherp geprijsde Yves Saint Laurent Manifesto aanbieding. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een prachtige set, waarin u eveneens een miniatuurflacon van dit bijzondere parfum aantreft. Deze kunt u dankzij het handige formaat overal mee naar toe nemen. Kies voor een Yves Saint Laurent Manifesto aanbieding van ParfumCenter en uw bestelling arriveert al binnen enkele dagen.