Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

YSL Yves Saint Laurent Black Opium Le Parfum 50ml eau de parfum spray

YSL Yves Saint Laurent Black Opium Le Parfum 50ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 136,20

Speciale prijs: € 104,95

  • In voorraad

  • U bespaart 23%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Parfumtype Eau de parfum
YSL Yves Saint Laurent Black Opium Le Parfum 50ml eau de parfum spray

Een unieke geur voor wie op zoek is naar oneindige nachten

Black Opium Le Parfum is het parfum van verlangen. De extravagante compositie van Yves Saint Laurent onderstreept de rebelse kant van de vrouw die vol zelfvertrouwen haar eigen weg gaat en doet waar ze van houdt. Het parfum fascineert door zijn complexiteit en de boeiende mix van vier vanillenoten, gekenmerkt door een verslavende intensiteit.
Dit langhoudende parfum is de meest intense en warme interpretatie van het oorspronkelijke Black Opium parfum. De boeiende couture geur straalt een onverwachte rush van kostbare vanille uit, aangevuld met iconische koffienoten en een sensueel boeket witte bloemen. Gecombineerd met de frisheid van zoete peer en sprankelende mandarijn en verfijnd door een diepe basis van koffiebonen en patchoeli ontstaat een vrouwengeur die de nacht verlicht.

Top : Groene Mandarijn Superessence duurzaam gewonnen in Italië, Peer, Kaneel,
Hart : Witte bloemen (Sambac-Jasmijn, Oranjebloesem)
Basis : Koffie (Espresso Akkoord), Indonesische Patchouli, Vanille Planifolia Absolue uit Madagaskar, Vanillestokje Absolue uit Madagaskar, Premium Madagaskar Vanilla Bourbon Infusion, Vanille Tahitensis SFE Absolue
Meer informatie