Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Acqua di Parma heren

Raffinement en elegantie zit Italianen in het bloed. Een parfum van Acqua di Parma voor heren sluit aan bij de Iange Italiaanse traditie van mode- en parfumhuizen. Het begon allemaal met het iconische Acqua di Parma Colonia dat direct na de lancering in 1916 al furore maakte. Sindsdien zijn er vele nieuwe series op de markt gebracht die één ding gemeen hebben: de ambachtelijke bereiding! Alle geuren zijn met de hand gedestilleerd, om de oorspronkelijke levendigheid van de natuurlijke ingrediënten te vangen. De elegante designflacon zorgt voor de finishing touch!

Meer informatie
Acqua di Parma heren

Acqua di Parma heren parfum

Elke creatie van het Acqua di Parma heren parfum heeft zijn eigen signatuur. Zo is Acqua di Parma Blu Mediterraneo een ode aan de levenslustigheid rond het Middellandse Zeegebied. De helderheid van de onbewolkte hemel vindt u terug in dit exclusieve parfum voor heren. Met een nonchalante topnoot van mirte, basilicum, citroen en bergamot wordt een rijk hart met maritieme en florale noten onthuld. Daarnaast heeft ParfumCenter een brede collectie uit de Colonia serie, met onder andere de volgende creaties:

Zo vindt u eenvoudig het Acqua di Parma heren parfum dat bij u past!

Acqua di Parma heren parfum kopen

U heeft een ruime keuze wanneer u Acqua di Parma heren parfum wilt kopen bij ParfumCenter. Naast de klassieke Colonia edities hebben wij ook andere exclusieve series van hetzelfde merk zoals Acqua di Parma Collezione Barbiere en Acqua di Parma Essenza. Het design van de flacon is strak en bevat geen overbodige details, precies zoals het hoort bij een elegante verpakking. Naast Acqua di Parma voor heren parfum kopen kunt u bij ons ook Acqua di Parma dames parfum bestellen. U kunt in onze webshop namelijk terecht voor uw complete Acqua di Parma collectie. Bestel voordelig en profiteer van onze snelle levering!