Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Acqua di Parma Blu Mediterraneo

Heeft de Italiaanse manier van leven uw hart gestolen? Met Acqua di Parma Blu Mediterraneo maakt u in geur en kleuren een reis door het Middellandse Zeegebied. Elke parfumcreatie uit deze serie staat symbool voor de geur van een bepaalde streek uit Italië. De subtiel gekozen aroma’s roepen vanzelf het beeld op van heuvels vol bloemen, cipressen en wijngaarden. Acqua di Parma Blu Mediterraneo neemt u mee naar een droomlandschap van mythen, kunst en oude beschavingen. ParfumCenter heeft een ruim aanbod geuren uit deze unieke serie.

Meer informatie
Blu Mediterraneo

24 artikel(en)

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Arancia di Capri

Capri is het eiland van de citrusvruchten en sinaasappelbomen. Acqua di Parma Blu Mediterraneo Arancia di Capri brengt de geur die hierbij hoort tot leven. Dit Acqua di Parma voor heren opent fris met aroma’s van sinaasappel, Siciliaanse mandarijn, grapefruit en bergamot. Het geurige hart van petitgrain en kardemom rust op een zwoele basis van musk en karamel. Acqua di Parma Blu Mediterraneo Arancia di Capri neemt u meer naar het Italië waar alles zorgeloos en licht is. In ons ruime assortiment vindt u ook Acqua di Parma dames parfum in Blu Mediterraneo Capri uitvoering om cadeau te doen. Bekijk ons complete collectie Acqua di Parma collectie en bestel bij ParfumCenter voordelig de geur die bij u past!

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Fico di Amalfi

De karakteristieke basis van Acqua di Parma Blu Mediterraneo Fico di Amalfi is de geur van vijgennectar en warm cederhout. Het hart van roze peper en jasmijn in combinatie met grapefruit, bergamot citroen en mandarijn zorgen voor de perfecte balans. Acqua di Parma Blu Mediterraneo Fico di Amalfi is uitgesproken en tegelijk heel subtiel. Dat geldt eigenlijk voor elk parfum voor heren van Acqua di Parma. Bij ParfumCenter ontdekt u ook andere verrassende creaties van hetzelfde merk zoals Acqua di Parma Collezione Barbiere, Colonia, Essenza en Colonia Pura. Bij elke serie zorgen wij voor een snelle levering in de originele designflacon.