Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Set 3 x 12ml edt Arancia di Capri ,Fico di Amalfi ,Mirto di Panarea

44% korting

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Set 3 x 12ml edt Arancia di Capri ,Fico di Amalfi ,Mirto di Panarea

Normale prijs: € 69,00

Normale prijs: € 45,95

Speciale prijs: € 38,95

  • In voorraad

  • U bespaart 44%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 3 x 12 ml
Parfumtype Eau de toilette, Geschenksets
Acqua di Parma Blu Mediterraneo Set 3 x 12ml edt Arancia di Capri ,Fico di Amalfi ,Mirto di Panarea

Inhoud:

Arancia di Capri 12ml edt spray
Fico di Amalfi 12ml edt spray
Mirto di Panarea 12ml edt spray

• Arancia di Capri is een geurige reis naar Capri, waar de fruitige geur van sinaasappel is gekleed in noten van petitgrain, mate bladeren, musk en karamel. Capri, het eiland van de zon en de zee, met een decor van ongerepte natuur is ook een gebied van citrusvruchten, waar sinaasappels haar zonnige, fruitige aroma's verspreiden. Het prestigieuze merk Acqua di Parma brengt met de Blu Mediterraneo lijn een hommage aan de ontspannende geur van de Capri sinaasappels. Het biedt zowel mannen als vrouwen een scala aan lekkernijen, samengesteld uit een eau de toilette en spa-producten. Om van momenten van Italiaans-geurend geluk te genieten! Een geurige reis naar Capri, waar de fruitige geur van sinaasappel is gekleed in noten van petitgrain, mate bladeren, musk en karamel. Dit frisse, aanmoedigende unisex parfum werd in 1999 geïntroduceerd.

• Fico di Amalfi brengt de zachte, zonnige, mediterrane geur van Amalfi vijgen. Een zoete, kleurrijke melodie pulseert op het ritme van fruitige golven van vijgennectar. Blu Mediterraneo Fico di Amalfi drukt de diepe rijkdom van hout en musk uit, aangekondigd door een energieke citrus-opening. De topnoten brengen de Italiaanse bries uit het Middellandse Zeegebied, met sprankelende frisse en zoete nuances van bergamot, sinaasappel, citroen, bittere grapefruit en mandarijn. Het hart is opgebouwd uit vijgen, roze peper en jasmijn en de basis is vol musk, ceder en vijgennectar. Blu Mediterraneo Fico di Amalfi eau de toilette werd in 2006 gepresenteerd als een floraal-fruitige geur voor mannen en vrouwen. Fico di Amalfi is de vierde essentie in de Blu Mediterraneo lijn, een arpeggio van stimulerende unisex geuren.

• Met aroma's die de landschappen van Italië levendig presenteren en de Middellandse Zee-bries in onze verbeelding blazen, accentueert Mirto di Panarea de sensuele kant en regenereert je lichaam en ziel met aromatische geuren van mirte, samen met heldere citrus, Calabrische citroen en zoete, gepassioneerde sinaasappel, met het kalmerende effect van basilicum. Het hart ontwikkelt met aroma's van jasmijn, roos en groene sering, die zeewind en zwarte bessenbladeren ontmoeten. De basis streelt met akkoorden van kostbaar hout, jeneverbes, ceder en warm amber. Mirto di Panarea eau de toilette is een houtachtige aromatische geur voor vrouwen en mannen en is sinds maart 2008 verkrijgbaar.
Meer informatie