Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Acqua di Parma Colonia Club

Verfijning is aan een Italiaans parfumhuis wel toevertrouwd. Acqua di Parma Colonia Club is een innovatieve herinterpretatie van de klassieke Colonia creatie uit 1916. De parfumeurs hebben het aangedurfd om de geur van lavendel en geranium in het hart te combineren met een vleugje munt in de topnoot. Door de krachtige basis met amber, musk, en Haïtiaanse vetiver is Acqua di Parma Colonia Club een eau de cologne die klasse en levenslust uitstraalt. Bij ParfumCenter kunt u kiezen uit flacons, van 20 tot 180 ml. Wij zorgen voor een snelle levering in de originele flacon.

Meer informatie
Colonia Club

Acqua di Parma Colonia Club eau de cologne

Kiest u het liefst voor een lichte en tegelijk intense geur? Dan is Acqua di Parma Colonia Club een eau de cologne die bij u past. Het verfijnde geurboeket van dit parfum voor heren is op het lijf geschreven van de zelfverzekerde gentleman: zowel subtiel als krachtig! Net zoals iedere creatie van Acqua di Parma is gebruikt gemaakt van natuurlijke ingrediënten die met de hand zijn gedistilleerd. De elegante flacon van Acqua di Parma Colonia Club eau de cologne straalt luxe uit, stijlvol maar zonder onnodige details. Bij ParfumCenter vindt u diverse andere creaties van Acqua di Parma heren en Acqua di Parma dames in een stijlvolle designflacon. Ook deze bestelt u voordelig online.

Acqua di Parma Colonia Club kopen

ParfumCenter biedt u een ruime keuze wanneer u Acqua di Parma Colonia Club wilt kopen. Naast de eau de cologne vindt u in ons uitgebreide assortiment aftershave balsem, hair & showergel en een deodorant spray. De ambachtelijk vervaardigde eau de colognes van Acqua di Parma zijn een waar genot om te dragen. Daarom vindt u in onze webshop ook andere exclusieve creaties uit dezelfde serie zoals:

Acqua di Parma Colonia Club kopen doet u voordelig bij ParfumCenter. Bekijk ons ruime aanbod en bestel voordelig!